ȘTIRI

„Dispari în 30 de secunde!” Doi hoți, posibil minori, i-au furat portofelul unui arădean… ca-n filmele regizate de profesioniști

 

Toată acțiunea, petrecută ieri, 8 aprilie, la ora 13.55, a durat circa un minut și jumătate…. 30 de secunde operațiunea propriu-zisă – restul, „filaj și derută”…

Hoții, posibil minori, au folosit o bujie pentru a sparge parbrizul mașinii parcate pe strada Episcop Roman Ciorogariu, reușind să fure un portofel în care se aflau acte, bani și carduri.
Proprietarul spune că a lăsat mașina în fața casei maxim 10 minute, având intenția să plece…

Victima furtului / spargerii (se pare, o femeie) a depus plângere la poliție și are rugămintea ca, dacă cineva în recunoaște pe făptași, să sune la 112.

………………………………………

[ACTUALIZARE] – sâmbătă, 10 Aprilie

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma apariției in mass-media a imaginilor cu persoanele care sustrag bunuri dintr-un autoturism, facem următoarele precizări:

În ziua de 8 Aprilie a.c., în jurul orei 14,00, persoane necunoscute, prin spargerea geamului unui autoturism parcat pe str. Episcop Roman Ciorogariu, au sustras un portmoneu cu documente personale, bani și carduri bancare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, existând un cerc de persoane bănuite de săvârșirea acestei infracțiuni.

Atragem atenția deținătorilor de autoturisme să nu lase la vedere obiecte de valoare (portmonee, telefoane, documente ș.a.), aceasta fiind una din principalele cauze de săvârșire a furturilor din autoturisme.

Biroul de presă al IPJ Arad

 

Critic Arad, 9 aprilie 2021 8:53