sâmbătă, octombrie 8, 2022

DN 7 – VARZĂ după „micul potop” de Mărțișor! [FOTO]

 

„Nici măcar să nu te-ncumeți / dacă nu ai o treabă obligatorie!” ar trebui să scrie pe un panou de la ieșirea din Arad și până la intrarea în Deva.

După „micul potop” constând în ninsori, ce-i drept, abundente, care a ținut săptămâna trecută Aradul ocupat cu zăpada, șoseaua ce reprezintă Aradul din punct de vedere al capitolului TRANSPORTURI, și nu doar, a ajuns un „schweitzer asfaltic” . Din metru în metru te așteaptă „surprize” care de care mai periculoase pentru integritatea mașinii pe care o onduci și, implicit, pentru cei pe care-i ai sub supraveghere – niciuna de evitat… niciuna din cauza ta.

De situație, așa cum v-a intrat, probabil, în reflex, nu se face vinovat nimeni! Instituția care are în administrare DN 7 este Compania Națională de Adminstrare a Infrastructurii Rutiere … adică NIMENI-NIMENI – locul în care orice întrebare intră într-un pustiu al comunicării.
Problema fiind una sezonieră, nu ne rămâne decât alternativa resemnării… urmează etapa „plombat minicratere” cu celebra ei „prima etapă” aducătoare de nervi,  consumatoare de neuroni și generatoare de accidente!

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news