Doi arădeni au fost reținuți și puși sub control judiciar pentru PROXENETISM [VIDEO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUȚI PENTRU PROXENETISM

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat doi bărbați, bănuiți de proxenetism./Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

În urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, polițiștii au identificat și depistat un arădean și un bucureșean, ambii de 33 de ani, bănuiți de proxenetism.

Cei doi, începând cu luna iunie 2018 ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor persoane de sex feminin, cu vârste între 23-30 de ani, punându-le la dispoziție apartamente închiriate pe raza municipiului, în schimbul unor foloase materiale.

În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE al IPJ Arad

[ACTUALIZARE] – ORA 15.00. Magistrații Judec[toriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile în cazul celor doi bărbați cercetați pentru proxenetism.

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

2 Comentarii

  1. Tare asta…
    Titlu: „Doi arădeni au fost reținuți și puși sub control judiciar pentru PROXENETISM”
    În reportaj: … ” polițiștii au identificat și depistat un arădean și un bucureștean, ambii de 33 ani…
    Mama ei de jurnalism, păi ori sunt ambii arădeni, ori unul e arădean și unul bucureștean :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy