vineri, februarie 3, 2023

DOI CIOBĂNEȘTI care păzeau gospodăria unui om din Galșa au fost UCIȘI cu FURADAN. Discutăm despre o „MAFIE RURALĂ de ȘIRIA” specializată în TERORIZAT CETĂȚENII!

Oribile PETE de pe obrazul administrației comunei ȘIRIA!

Azi-dimineață, ÎNCĂ DOI CIOBĂNEȘTI care păzeau gospodăria unui om din Galșa au fost găsiți uciși cu FURADAN… „substanța cu care s-a sinucis Mădălina Manole”. Discutăm despre o MAFIE RURALĂ specializată în TERORIZAT CETĂȚENII!

Nu… România nu mai este o opțiune pentru niciun român căruia-i pasă de viitorul său, iar Aradul este ultimul județ în care i-ai recomanda cuiva (oricât de dușman ți-ar fi!) să se mute.
Șiria „lui Slavici”… numai dacă trebuie să ispășești o condamnare (există pușcării mai umane decât comuna Șiria).
Dacă cumva vă interesează ce mai face Slavici, să știți că se răsucește în mormântul său de la Panciu… dar deloc în sensul că vrea să se mute din cimitirul Mănăstirii Brazi în cel al comunei care-și otrăvește animalele „cu substanța cu care s-a sinucis Mădălina Manole – notoriul și interzisul, din 2008, FURADAN” vorba omului de la care am primit informațiile cuprinse în acest articol.

Ce articol, maestre al ororilor, văzute, trăite și scrise minunat de curajos pentru vremea ta?…

Privește, de la înălțimea bustului tău pe care cocalarii ăia cu palate din jurul tău o să ți-l cumpere cu muzeu cu tot încă inainte de a se termina de făcut drumul până la Arad acest text, trimis de un om care sigur a auzit de dumneata, dar nu tu ești prioritatea sa stilistică și nici mutarea osemintelor tale în comuna în care el locuiește.
Iată cum se descrie singură o oroare, fără nicio intervenție, e autorului (în afară de pus diacritice și dialogul de după postarea sa pe rețelele de socializare și trimisă mai multor ziare și posturi de televiziune) ca să nu fim noi acuzați de subiectivism.

Termenii exacți în care relatează un vecin, iubitor de animale din Șiria și activist (la propriu, nu doar pe net!), Dan Costea, pe pagina sa de facebook și pe grupurile de iubitori de animale sunt următorii:

„Ecourile otrăvirii celor două cățelușe, din Șiria, în curtea lor încă nu s-au stins (se referă la postarea  din finalul acestui articol – n.red.). Cazul mutilării câinelui terapeut al unei tinere cu nevoi speciale din Șiria a făcut înconjurul rețelelor de socializare…
Azi-dimineață, dl Cosmin Nica, un TÂNĂR proprietar de oi, care muncește din greu pentru piața noastră alimentară, și-a găsit câinii de pază, aflați la datorie, fără suflare. Cu o oră înaintea vizitei sale la locul de campare a oilor totul era în regulă, iar la scurt timp a fost chemat de cioban care l-a anunțat de atrocitate. A venit într-un suflet ca să constate cum câinii săi au murit în chinuri groaznice fiind otrăviți!

Măi, criminali teroriști! Turcu era cățelul de un an, un ciobănesc splendid, imens, lung cât platforma furgonetei, un junior bun, prietenos, cu care excursioniștii de la Cetate își făceau poze! Tanța era la fel de prietenoasă cu oamenii și era la datorie de 2 ani pe lângă turmă.

Acești câini au fost crescuți cu mare grijă de mici de către familia tânărului, aveau nume, erau membri ai familiei. Ați lăsat în urmă un suflet devastat, al tânărului, și pe soția acestuia în stare de șoc, o tânără aflată în ultima lună de sarcină și care spunea că primul lor copil va avea doi pui de la Turcu, adulatul familiei.

Domnule ministru Vela… ați tipărit invitațiile pentru ceremonia înființării Poliției Animalelor.

Fiecare zi de întârziere duce la astfel de fapte de terorism, zile care înseamnă mult pentru starea de spirit a populației, tot mai afectată de aceste fapte penale săvârșite de către acești criminali care profita de starea de alertă și ies la drumul mare fără nicio emoție!

Am lăudat de fiecare dată promptitudinea și profesionalismul polițiștilor din Șiria. De data asta prefer să nu comentez. Apoi, mai sunt și autoritățile locale insensibile la uciderile pe bandă din comună. Probabil iubitorii de animale sunt considerați în comună cetățeni de rangul 2, buni să-și lase numai banii pe plan local.

Drum lin spre raiul cățeilor, Turcu și Tanța! Ei sunt ultimii doi uciși! Drum lin și Izei și celor doi care n-au mai fost găsiți. Total, 5 suflete nevinovate, ucise mișelește aparținând unei familii tinere… 5 suflete ucise în zeflemea, în perimetrul lor legal …”

Despre ce fel de otravă vorbim?

„Pot să vă spun în cazul cățelușelor mele,  Laboratorul DSV din Timisoara a depistat substanța Carbofuran. Denumirea comercială e Furadan. Un pesticid interzis în UE și Ro din 2008, parcă… Cei care mai dețin pesticidul au legătură cu agricultura și îl dețin ilegal în scop criminal. Carbofuranul este neuroparalitic, în orice cantitate ingerată  omoară omul în 10-15 minute, face praf organele interne, inundă plămânii cu sânge, blochează rinichii… se moare în spasme și chinuri groaznice. Este substanța cu care s-a sinucis Mădălina Manole… Criminalii care dețin substanța sunt persoane înstărite care fac legea în Șiria… ei sunt legea și asta vor să transmită subliminal în mase: Fac ce vreau…nu-mi place de tine… cară-te de aici, mă pi… pe tine și-ți omor și câinii. Sunt acte de terorism, știu unde să lovească.”

Ați stat de vorbă cu primarul despre asta? 

„Cu primarul am discutat 5 minute o dată, în general despre animalele abandonate în comună. E limitat și are concepții ca tot țăranul incult despre animalele de companie… Nu se bagă în oală… nu ne trăbă! Nu înțelege latura umană a problemei animalelor fără stăpân.”

…și PLĂNGERE PENALĂ?!

„Eu am făcut plângere penală, iar primele cercetări am avut șansa să fie făcute de polițistul-erou Cosmin Creti (cel care a salvat o femeie dintr-un incendiu) un tip profi… după  depistarea substanței… cazul a fost preluat de Serviciul Arme Explozibili Substanțe Periculoase de la IPJ Arad fiind de competența lor traficul de substanțe periculoase. De două luni, cei din Arad nici un telefon nu mi-au dat. De aceea au curaj și ucid pe bandă fiindcă nu le face nimeni nimic. Îi lasă să-și transmită mai departe mesajele teroriste. Dacă rezolvau ceva, acum poate cățeii lui Cosmin Nica erau în viață. Când i-am văzut ieri mi-am pus mâinile în cap. Niște splendori îngrijite.  Să știți că doare al naibii de rău să ți se întâmple așa ceva. E devastator, un act terorist. E pe viață să vezi ființele iubite, nevinovate omorâte în chinuri.  Probabil e o mafie rurală peste tot, de aceea se pune batista pe țambal. ”

Autorul GRAVELOR MĂRTURII a insistat să îi facem numele public – „poate cu ocazia asta mă sună și pe mine cineva de la Poliție” – și îl felicităm pentru acest act de curaj.
Dacă nu-l sună, îl ajutăm noi să-l sune altcineva… Cine trebuie.

Iată și descrierea celeilalte orori, din 11 martie – cea care face obiectul plângerii penale:

„Nu se mai opresc acești criminali din Șiria și nici nu-i oprește nimeni. Cu tot sclipiciul afișat, în profunzime nu e mare lucru. O comunitate cvasiinertă, paralizată și care reacționează după cum se arată mâna cu degetul mare… în sus sau în jos…”

„Mie mi-au otrăvit în 10 aprilie a.c. (cazul e pe pagina mea de fb) două cățelușe de un an, în curte, cățelușe abandonate de când aveau o lună și recuperate de mine din Parcul Central unde e locul în care se aruncă pui ca pe niște gunoaie. Eu salvez cam tot ce se abandonează în zona centru.”

……………………………………

Articol asociat:

 

La Arad scapi cu o amendă dacă-ți LATRĂ CÂINELE – la Șiria ți-l împușcă direct!… pentru că a apărut o nouă specie de COCALAR CU PUȘCĂ

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. chiar nu o zic in nume de rau ca si mie imi plac cainii…dar in Romania exista si oameni care patesc asa ceva si nu se iau actiuni…adica ce interes ar avea un politruc pentru un biet caine cand el nici de CNP-urile care ii pun pita pe masa si ii aduc voturi nu are grija

    nu mai avem nici o sansa daca nu scapam indiferent de mod, de cei care „fac ce vor ei ca sunt smecheri”

  2. În primul rând primarul Bot este o rușine pentru comuna lui Slavici și Monția. Un rudimentar plin de ifose, care domnește abuziv de mult prea multe mandate, trecând prin partide și prin comună într-un nor de praf lăsat de imensul Jeep cu care se afișează. El tolerează toată mafia care stăpânește comuna și are încrengături fatale în lumea politico-interlopă locală și județeană. Doar în filmele americane cu primari și polițiști corupți, din zona rurală a Statelor, mai vezi așa specimene.

  3. Jegul de primar e acolo unde e cu banii murdari facuti de diversi(se stie fiecare persoana) prin UK, Irlanda, Franta, Belgia…din prostitutie, trafic de persoane, furturi, talharii, fraudarea sistemelor sociale. Stiti voi cate adeverinte false se dau acolo pentru ca unii sa poata incasa ajutoare sociale in occident si case sociale? Dar cate dovezi de spatiu in fals se dau ca sa faca unii acte pentru prostituate sau cersetori ce iau drumul occidentului via Siria?
    Voi credeti ca jegul asta de primar e interesat de soarta unor catei?

Comentariile sunt închise.