miercuri, iulie 6, 2022

Doi mijlocași, Alex Avram și Paul Cubleșan se pregătesc sub comanda lui Ionuț Popa

 

UTA are cele mai multe meciuri de verificare cu echipe din Ungaria

Alexandru Avram (foto)  este un mijlocaș ofensiv de 27 de ani care a încheiat sezonul la Dunărea Călărași fiind coechipier cu arădeanul Cipri Rus. Avram are în palmares echipe de tradiție ca: Oțelul, Petrolul sau FC Brașov.
Paul Cubleșan, vine de la Dacia Unirea Brăila,dar cel mai mult a stat la Unirea Jucu echipă la care a fost împrumutat de la CFR Cluj. Paul are 20 de ani și este mijlocaș central dar poate evolua și pe flancul drept.
Aceștia se alătură noutăților din prima Ședință de antrenament. Portarul Roberto Bodea a fost învoit până azi, el luându-și din timp bilete pentru un concediu în Italia. Cei doi jucători sunt nume propuse de  noul oficial al clubului este vorba de Marian Costea. Testarea jucătorilor se va face mai exact în meciurile de verificare care încep pe 7 iulie cu Elore Bekescsaba, dispută tur-retur echipă ce a terminat pe locul 3 precedenta ediție de eșalon secund maghiară. Szeged, tur -retur, formație retrogradată în eșalonul trei la finele campionatului. Debrecen VSC echipă de top din prima ligă a țării vecine. Șoimii Lipova și Național Sebiș, sunt și ele incluse ca adversare în meciurile de verificare. Datele jocurilor precum și localitățile gazdă nu au fost definitivate încă.

Agenda amicalelor UTA-ei din perioada ce precede sezonul 2018-2019 arată astfel:

7 iulie UTA – Elöre Bekescsaba

10 iulie Ripensia Timișoara – UTA

12 iulie UTA – Mako FC

14 iulie Debrecen – UTA

17 iulie UTA – Szeged 2011

19 iulie Elöre Bekescsaba – UTA

21 iulie Național Sebiș – UTA

25 iulie Szeged 2011 – UTA

28 iulie UTA – Șoimii Lipova

Vom anunța, în timp util, orele și locurile de disputare ale meciurilor.

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.