ȘTIRI

Doliu în lumea politică arădeană: fostul secretar de stat Cristian Videscu a murit la doar 37 de ani! Vezi detalii privind ÎNMORMÂNTAREA

 

Fostul secretar de stat în Guvernul României, consilierul județean și cunoscutul activist politic arădean Cristian Ioan Videscu a murit în dimineața de miercuri, 30 ianuarie, pe patul de spital, la Timișoara, unde se afla internat din luna septembrie, 2018, pe o rezervă izolată, în ultimul stadiu al unei boli rare.

Doar un grup foarte restrâns de apropiați știau detalii despre absența prelungită, din ultima jumătate de an, a lui Cristian Videscu din spațiul public. Om de un caracter cu totul special, a ținut la păstrarea discreției asupra vieții sale personale până în ultima secundă – așa cum restul activității sale, mai ales politice, se manifesta la vedere – Cristi Videscu fiind un excepțional comunicator și având stagii serioase de pregătire ca ziarist în presa locală.

Transmitem familiei îndurerate… mai cu seamă mamei sale… condoleanțe.
Să-l odihnească Dumnezeu în pace!

ACTUALIZARE

Cei care doresc să îi depună un ultim omagiu celui care a fost Cristian Videscu o pot face în această seară la capela Kuki, din Grădişte, unde de la ora 19.00 se va oficia Slujba de Stâlp.

Înmormântarea va avea loc joi, 31 ianuarie, de la ora 15, în Cimitirul Ortodox din Micălaca.

………………………………………………………

CONDOLEANȚE DIN PARTEA COLEGILOR ȘI APROPIAȚILOR

„Ne-a părăsit, nedrept de repede, prietenul și camaradul nostru Cristian Videscu.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!” – a postat pe pagina sa de facebook senatorul Mihai Fifor, al cărui consilier a fost în ultima perioadă…

***

Dorel Căprar, președintele PSD Arad: „Cu adâncă mâhnire regret trecerea atât de prematură la cele veşnice a bunului meu prieten şi coleg, Cristian Videscu, intelectual a cărui activitate şi realizări lasă repere importante în viaţa socială şi politică a Aradului. Cristi şi-a legat numele în mod marcant de proiectele social-democrate destinate acestui oraş şi nu numai, iar toţi cei care l-au cunoscut îi vor păstra un adânc respect ca om şi profesionist. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

***

Florin Tripa, deputat: „Dumnezeu sa te ierte, prieten drag!…”

***

Toți cei care l-au cunoscut, într-un fel sau altul, pe Cristi Videscu, sunt consternați la aflarea acestei vești.
La poza de profil de pe facebook a lui Cristian Videscu „curg” mesajele de condoleanțe:  

Publicată de Cristian Ioan Videscu pe Marţi, 15 august 2017

 

Critic Arad, 29 ianuarie 2019 10:27

cristi-videscu