vineri, martie 31, 2023

Donare de sânge și „grijă politică”

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Donare de sânge și grijă pentru mamele singure!

Este deja o tradiție a OFL Arad donarea de sânge, în cadrul campaniei „Donează darul vieții”! Prin această campanie, doamnele și domnișoarele din PNL urmăresc mai multe obiective: să salveze vieți prin donarea de sânge, să încurajeze alți oameni să devină donatori, să ofere forme de sprijin pentru alte campanii sociale.

„Dorim să creștem numărul de donatori, vrem să conștientizeze cât mai mulți oameni că prin acest gest putem ajuta la salvarea unor vieți.  Este modul nostru de a arăta că ne pasă, că suntem alături de medici și asistente, de oamenii care sunt în situații limită. Voucherele valorice primite la donare le vom redirecționa către mamele singure, o categorie de femei care are nevoie de sprijinul nostru și la care ne gândim cu drag. Vrem să știe că nu sunt singure, că în comunitate sunt oameni care vor să le transmită un gând bun și să le întindă o mână de ajutor, a spus Cristina Pop, secretar general adjunct OFL Arad, una dintre organizatoarele acțiunii.

 

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news