miercuri, martie 29, 2023

„Dorel” a scăpat la excavator, a spart o conductă în Alfa, a lăsat 4 blocuri „pe sec” și a inundat o pivniță. Compania de Apă a venit, a văzut și-a plecat… că n-avea motorină

 

Incident isteric aseară, în cartierul Alfa, pornit de la… inevitabilul „Dorel”! Scăpat la manșele excavatorului, personajul – hai să-i zicem generic -, intenționând să sape un șanț, a dat cu cupa într-o conductă de apă care… nici îngropată fiind nu se prezenta prea bine… așa încât s-a spart. Blocurile 85, 86, 87 și 88 au rămas, astfel, fără apă – Blocul 86 „beneficiind” chiar de un bonus – în sensul că are pivnița inundată.

S-a cerut ajutorul Companiei de Apă Arad – teoretic, cea mai în măsură să rezolve astfel de probleme -, oamenii de la companie venind cu un utilaj de pompare… fără motorină. „Cei de la Apă ne-au cerut să le alimentăm noi utilajul cu motorină, dacă vrem să scoată apa – dar cum nu am fost de acord (atâta timp cât plătim pentru serviciile companiei publice)… au plecat așa cum au venit” – ne povestesc „victimele lui Dorel”.

 

Ultimele Știri

Related news