Acasă ȘTIRI Dorel Vişan, Ionel Iacob Bencei și Ștefan Popa Popa’s, la Festivalul Internaţional...

Dorel Vişan, Ionel Iacob Bencei și Ștefan Popa Popa’s, la Festivalul Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului” de la Macea

0

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Dorel Vişan, Ionel Iacob Bencei și Ștefan Popa Popa’s, la Festivalul Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului” de la Macea

La Macea va avea loc, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului”, care se desfăşoară de zeci de ani în comuna arădeană.

Festivalul va debuta sâmbătă, 3 august 2019, la ora 16, pe platoul din fața Căminului Cultural, cu o deschidere oficială şi va continua, de la 16,30, cu vernisajul salonului de caricatură al cărui invitat special este caricaturistul de talie mondială Ștefan Popa Popa’s, înscris şi în Cartea Recordurilor Guiness.

Tot sâmbătă, de la ora 17, va avea loc concursul de interpretare a scenetelor de teatru şi umor sătesc. De la ora 21, toți cei prezenți se vor putea bucura de cântec joc și voie bună pe platoul din fața Căminului Cultural.

A doua zi, duminică, 4 august 2019, de la ora 17, va avea loc festivitatea de premiere, urmată de spectacolul de gală. De la ora 21 toți cei prezenți pe platoul din fața Căminului Cultural se vor putea bucura, din nou, de cântec, joc și voie bună. Seara se va sfârşi cu un foc de artificii.

„Invitaţii de onoare ai evenimentului sunt Dorel Vişan, Ionel Iacob Bencei și caricaturistul de talie mondială Ștefan Popa Popa’s. Îi așteptăm cu drag la Macea pe toți cei care vor să participe la festival”, a spus Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea.

Participă cu scenete concurenţi din Cluj Napoca, Jibou, Găeşti, Dumitra, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Rodna, Pişchia, Şanţ, Câmpulung Moldovenesc, Vața de Jos, Arad şi Macea.

Organizatorii festivalului sunt Consiliul Local Macea şi Primăria Macea, Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, Căminul Cultural Macea, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, Asociaţia Caricaturiştilor Profesionişti din România și Fundaţia Ștefan Popa Popa’s.

Primăria Comunei Macea

Exit mobile version