vineri, martie 31, 2023

Dr. Corina Crișan n-a mai suportat presiunea funcției de manager al Spitalului Județean Arad și și-a depus demisia

 

Dr. Corina Crișan, de specialitate medic legist și de coloratură politică liberală a cedat astăzi sub presiunea pe care care media și spectatorii săi au pus-o pe scurtul său mandat de manager interimar al Spitalului Județean Arad și a demisionat din funcția respectivă.

Ea a ales să rămână cu demnitatea de consilier județean – cele două funcţii fiind incompatibile – și va continua să ocupe postul de director medical al „mamutului medical” arădean… în plină descompunere.

Economistul Carmen Lucuța, directorul economic al SCJUA a preluat, tot cu titlu interimar, complicata funcție.

[COMUNICAT DE PRESĂ – CONSILIUL JUDEȚEAN ARAD]

Președintele Consiliului Judeţean Arad, dl. Iustin Cionca, a dispus, astăzi, numirea doamnei Carmen Alina Lucuţa în funcţia de manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Numirea în funcție a doamnei Carmen Alina Lucuţa  survine faptului că astăzi a expirat termenul până la care puteau fi înlăturate motivele de incompatibilitate  ale doamnei dr. Corina Crişan, prevăzute de Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.
Dr. Corina Crișan a optat pentru calitatea de consilier judeţean.

Carmen Alina Lucuţa a ocupat până în prezent funcţia de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Numirea se face până la ocuparea prin concurs a postului sau până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de o perioadă de şase luni.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Un gest de normalitate absoluta, cu care ar trebui sa ne obijnuim. Orice alta optiune ar fi fost discutabila, directorul general al unui spital trebuie sa fie economist.

Comentariile sunt închise.