ȘTIRI

Dr. Corina Crișan n-a mai suportat presiunea funcției de manager al Spitalului Județean Arad și și-a depus demisia

 

Dr. Corina Crișan, de specialitate medic legist și de coloratură politică liberală a cedat astăzi sub presiunea pe care care media și spectatorii săi au pus-o pe scurtul său mandat de manager interimar al Spitalului Județean Arad și a demisionat din funcția respectivă.

Ea a ales să rămână cu demnitatea de consilier județean – cele două funcţii fiind incompatibile – și va continua să ocupe postul de director medical al „mamutului medical” arădean… în plină descompunere.

Economistul Carmen Lucuța, directorul economic al SCJUA a preluat, tot cu titlu interimar, complicata funcție.

[COMUNICAT DE PRESĂ – CONSILIUL JUDEȚEAN ARAD]

Președintele Consiliului Judeţean Arad, dl. Iustin Cionca, a dispus, astăzi, numirea doamnei Carmen Alina Lucuţa în funcţia de manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Numirea în funcție a doamnei Carmen Alina Lucuţa  survine faptului că astăzi a expirat termenul până la care puteau fi înlăturate motivele de incompatibilitate  ale doamnei dr. Corina Crişan, prevăzute de Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.
Dr. Corina Crișan a optat pentru calitatea de consilier judeţean.

Carmen Alina Lucuţa a ocupat până în prezent funcţia de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Numirea se face până la ocuparea prin concurs a postului sau până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de o perioadă de şase luni.

Critic Arad, 13 martie 2017 2:02