N-CAZURI

DREPT LA REPLICĂ din partea conducerii KEBAB HOUSE raportat la flimulețul în care un individ urinează în fast-food

 

Urmare a articolului nostru publicat azi-noapte pornind de la filmulețul postat pe facebook de către o persoană care se prezintă drept „angajată a Primăriei Arad”, am primit, la o oră după promovarea acestuia pe grupurile de arădeni de pe rețeaua de socializare, următorul drept la replică pe care vi-l prezentăm fără niciun fel de intervenție în text sau comentarii suplimentare (deocamdată).

 

COMUNICAT DIN PARTEA CONDUCERII KEBAB HOUSE:

Filmulețul postat astăzi de pe un cont fals, a fost filmat în urma cu cateva luni de către niște persoane in stare de ebrietate care au întrat după program.

Aceștia sub influenta alcoolului au întrat în locație dorind sa comande ceva de mâncare însă angajații noștri au refuzat comanda deoarece era inchis după cum se vede și în filmuleț, scaunele erau deja ridicate, pe jos era spălat și maturat dar aceștia fiind sub influenta alcoolului au făcut ceea ce se vede în filmare.

După ce au făcut ce au făcut și au filmat, au plecat fără pic de rușine.

Angajatii au alertat conducerea de cele intimplate iar după vizionarea filmării de pe camera de supraveghere, Kebab House a făcut plângere împotriva indivizilor iar în ziua respectiva, luni mai exact Kebab House a fost închis pentru igienizare.

Marți a fost deschis din nou.

De altfel Kebab House a depus plângere împotriva creatorului de cont care este defapt un cont fals creat in Aprilie probabil de aceleași persoane.

Potrivit noului regulament creat de Facebook cine folosește un cont fals pentru a face rău cuiva răspunde penal.

Cererea deja a fost făcută către Facebook și de-asemenea către autorități.

Va mulțumim.

Articol ascociat:

Dacă ăștia suntem – cu ăștia defilăm! Un angajat al KEBAB HOUSE – filmat de o angajată a Primăriei Arad cum urinează în mijlocul restaurantului… spre amuzamentul colegilor și făcut „vedetă” pe FACEBOOK! [VIDEO]

Critic Arad, 4 mai 2018 7:06