ȘTIRI

Drumul Pâncota – Seleuș este în prag de finalizare [FOTO / VIDEO]

 

După mai bine de trei ani de dispute politice, de mizerii și piedici birocratice sau pur și simplu din rea-voința celor de la CJA care așteptau momente prielnice electoral, toate dublate la propriu de o tragedie prin decesul administratorului societății constructoare, în martie 2018, drumul Pâncota-Seleuș a intrat pe „ultima sută” a lucrării și este aproape de finalizare. Recepția lucrării este programată la finele lunii noiembrie a acestui an. La sfârștitul acestei săptămâni se lucra asiduu pentru turnarea ultimului strat de asfalt, imaginile din galeria foto fiind surprinse sâmbătă, 16 noiembrie.

Reprezentanții constructorului SC INTERMED UTILAJ SRL ARAD asigură că lucrările vor fi finalizate în termen și speră ca beneficiarii direcți ai acestei lucrări – toți participanții la trafic – să circule în condiții de siguranță și normalitate pe acest tronson, cu atât mai mult cu cât începe sezonul de iarnă.

În același context, societatea constructoare lucrează concomitent și la proiectul de amenajare a sensului giratoriu care leagă strada Cometei din cartierul Grădiște de Centura Aradului. Lucrările sunt finalizate în proporție de 90%, urmând a fi montate semnele de circulație și realizate marcajele asfaltice finale. Și în acest caz, recepția lucrărilor este programată la finele lunii noiembrie.

 

Critic Arad, 17 noiembrie 2019 11:21

pancota-seleus-9pancota-seleus-8pancota-seleus-7pancota-seleus-6pancota-seleus-5pancota-seleus-2pancota-seleus-4pancota-seleus-1