SPORTURI

După 10 ani de… peregrinări, Melinte a revenit la UTA

Apărătorul Cristian Melinte va juca din nou în tricoul Bătrânei Doamne! Fotbalistul născut pe 9 mai 1988 a ajuns  la un acord cu conducerea clubului arădean și va face parte din efectivul roş-alb pentru un an şi jumătate.

Melinte e fundaș central și s-a remarcat la Auxerre Lugoj. De acolo, în 2006, a venit la UTA, pentru care a jucat în Ligile 1 și 2. În 2009 a ajuns în curtea echipei Dinamo București, apoi a avut o aventură italiană, la Palermo și Piacenza. În 2011 s-a întors în România, jucând la Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, CSMS Iași și ACS Poli Timișoara. A fost component al loturilor reprezentative Under 19 și Under 21 ale României.

„Mă bucur că am fost dorit, sper să reușim să facem o echipă bună pentru la anul, să putem promova. E obiecivul clubului și al meu, cu acest gând am venit. Mi-aș dori foarte mult să joc cu UTA în Liga I, ținând cont că aici am debutat”, a declarat apărătorul. Fotbalistul e posibil să evoleze astăzi, în returul amical cu echipa din Szeged programat pe arena din Aradul Nou.

Cosmin Gherman, 1 februarie 2019 6:30