marți, octombrie 4, 2022

După 30 de ani, a venit și acest moment: Primăria Arad vrea să preia Casa Sindicatelor

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Călin Bibarț: „Casa Sindicatelor trebuie să revină arădenilor!”

În urma șirului lung de procese dintre administrația locală şi ANCCSR, care are în posesie dubitabilă clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor Arad, în conferința de presă de astăzi Călin Bibarț, primarul municipiului a anunțat noile măsuri demarate spre a revendica pentru arădeni acest imobil emblematic.

„Pentru a finaliza o dată pentru totdeauna problema clădirii Casei Sindicatelor şi a pune capăt șicanărilor procesuale, am dispus începerea controlului financiar pentru a stabili cuantumul taxelor şi al impozitelor neplătite până în prezent. În cazul neachitării acestora vom face
demersurile necesare pentru executarea silită. Casa Sindicatelor este şi trebuie să rămână a arădenilor”,  a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Ma tem ca Bibart ajutat de doamna yahoo.fr va ceda acest spatiu unui cult religios asa cum a facut cu cinematograful Dacia cu spatiul de la piata agricola (incendiata ) situata pe Vlaicu , acolo unde fiinteaza casa de rugaciuni „Adoram” al carei membru este d. consilier Galea Cristian.

Comentariile sunt închise.