SPORTURI

După ce Balint a refuzat… ceea ce era de refuzat, UTA a început antrenamentele și va juca un amical în acest weekend, cu „Păulișana” Păuliș

 

UTA  a început ieri după-amiază ciclul de antrenamente. Etapele X (deplasare la Rapid) și XI (meci acasă în compania Concordiei Chiajna) au fost amânate ca urmare a convocărilor la lotul național de juniori ale lui David Miculescu și Damian Isac.

În consecință, weekendul conține un meci de verificare în compania Păulișanei Păuliș (Liga IV Arad). Întâlnirea se desfășoară sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, locul urmând să fie anunțat în timp util. UTA reintră în campionat odată cu etapa XII, programată pe 16 octombrie. Băieții lui Laszlo Balint se deplasează la Turris Oltul Turnu Măgurele.

Să mai spunem că pentru o scurtă perioadă, antrenorul Laszlo Balint a fost acasă la Brașov, timp în care a primit mai multe oferte de a antrena în prima ligă la Sibiu sau Astra Giurgiu, dar a declarat că rămâne alături de proiectul de la UTA.

Cosmin Gherman, 2 octombrie 2019 4:43


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783