sâmbătă, mai 28, 2022

„După mai multe pahare de vișinată băute împreună”, un octogenar a fost prădat de DOUĂ FEMEI. I-au golit portofelul și frigiderul…

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Octogenar prădat de două femei

Miercuri, 18 octombrie,a.c., în jurul orei 22.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj la o adresă de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de către un octogenar care  a reclamat faptul că,  două persoane de sex feminin, cu vârste de 30 respectiv 41 de ani, i-au sustras o sumă de bani din portofel și mai multe bunuri alimentare și nealimentare din incinta locuinței sale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul le-a chemat pe cele două femei în vizită la el. După mai multe pahare de vișinată, bărbatul a adormit subit, iar femeile au început să cotrobăie prin casă, luând mai multe bunuri, atât alimentare cât și nealimentare, iar din portofel, i-au sustras suma de 800 lei. Când au terminat de ,,adunat”, bărbatul s-a dezmeticit și dându-și seama ce se întâmplă, le-a luat la întrebări pe femei  și a încercat să le oprească, moment în care, cele două,  au luat bagajele, l-au îmbrâncit pe bătrân și au luat-o la fugă într-o direcție necunoscută.

Jandarmii au plecat de urgență în căutarea persoanelor suspecte, iar în scurt timp le-au depistat în zona străzii Augustin Doinaș, având asupra lor toate bunurile reclamate sustrase.

S-a stabilit identitatea persoanelor implicate și s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Bunurile sustrase au fost recuperate  și predate persoanei vătămate.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Notă: fotografia are scop artistic, nefiind de la locul faptei

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news