marți, august 16, 2022

După o nouă înfrângere, ICIM a rămas fără antrenor, dar partea bună e că s-a reușit aducerea unei jucătoare valoroase

 

 

Partida de baschet feminin de la Constanța părea un bun prilej pentru fetele de la ICIM de a întrerupe seria de cinci înfrângeri consecutive. Pentru a beneficea de confortul psihic și de odihnă în plus fetele de la ICIM au ajuns pe malul mării pe calea aerului. Din păcate, gazdele Phoenix Știința Constanța s-au impus cu scorul 71 – 63 (14 – 22; 20 – 15; 12 – 9, 25 – 17), asstfel ultima clasată a administrat o înfrângere arădenelor. După cum arată și scorul, arădenele au pierdut meciul pe final, după un început de joc controlat de acestea. Williams a fost principala realizatare a echipei galben – albastre (23 puncte). În urma acestui rezultat, tehnicianul sârb Miljan Medved a demisionat pentru a crea acea undă de șoc la echipă. Marcel Urban caută un nou antrenor pentru a se puta baza în special în sezonul viitor, prin ultimele mișcări în cadrul lotului acesta consideră că la ICIM este un lot competitiv.

Să mai spunem că ICIM a reușit întărirea lotului prin aducerea americancei Chelsei Lee
Sportiva în vârstă de 29 de ani evoluează pe postul de pivot și a strâns în ultimele 5 sezoane cifre statistice importante. În 2016 a jucat în pre-sezonul WNBA pentru formația Washington Mystics.

Lee a evoluat acum 5 ani și în România, la Galați, unde a avut prestații remarcabile. A obținut nu mai puțin de 25 de double-double-uri într-un singur sezon, cu medii statistice de 18.1 puncte pe meci și 12.3 recuperări. Ca și realizări, Chelsey Lee are la activ o finală de campionat în Koreea de Sud (fiind declarată și cel mai bun pivot al sezonului), dar și campionatul și cupa cucerite în Bulgaria (medii pe meci de 23.1 puncte și 11.3 recuperări).
De-a lungul timpului a jucat pentru următoarele echipe: Hola Madrid (Spania), Phoenix Galați (România), Hanabank Bucheon (Korea de Sud), Haskovo 2012 (Bulgaria), Pallacanestro Femminile Broni (Italia).

Ultimele Știri

Related news