marți, ianuarie 31, 2023

E OFICIAL: Național Sebiș părăsește Liga a treia

 

Speranța rămânerii echipei Național Sebiș în liga a treia s-a stins odată cu plecarea  dintre noi a viceprimarului Radu Demetrescu. Teodor Toma cel care a luat locul la –  butoanele – orașului Sebiș nu a avut abilitatea necesară, pentru a găsii soluții pentru Național Sebiș.

Problema își are rădăcinile cu mult timp în urmă, consilierii locali nu au mai votat bugetul echipei fiind nemulțumiți de performanță în raport cu banii cheltuiți. Conform regulamentului, Național Sebiș va ajunge din liga a treia, direct în liga a VI-a, iar județul rămâne fără o echipă în eșalonul trei. Până la un nou sezon competițional,   în altă ordine de idei suma de 300 de mii de lei, va alimenta clubul pentru ca echipele de juniori,  2005-2006 și  2007-2008 să-și continue parcursul în competițiile organizate de AJF, dar și pentru a se stinge litigiile cu Finanțele Publice și  jucătorii (puțini la număr) care încă nu și-au luat actele în schimbul renunțării la drepturile bănești. Clubul a cunoscut mai multe renașteri ultima în actuala organizare a fost în anul 2004, dar prima afiliere a clubului de pe Criș este din 1922, echipa a purtat și numele de Crișana Sebiș. Iubitorii sportului din orașul Sebiș sperau ca centenarul clubului să le aducă o promovare în liga secundă, acum situația e cu totul alta, câteva sezoane la rând Național Sebiș făcea cărțile în lupta pentru promovare în liga a doua. În conformitate cu articolul 17 din Regulamentul Disciplinar,  dacă Național Sebiș nu va trimite, o adresă oficială de retragere din competiția eșalonului trei, FRF are obligația să o programeze la primele două runde ale returului. Bineînțeles, după două neprezentări, urmează excluderea din campionat, iar direcția clubului e una singură: Liga 6-a!

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] Încă un GOL istoric marcat de Primăria Sebiș în „meciul inegal” dintre Spitalul Orășenesc și echipa de fotbal. Consilierii opoziției cer AUDIT EXTERN!

Ultimele Știri

Related news