marți, decembrie 6, 2022

Echipa Colegiului Național „Vasile Goldiș” va participa la competiția de robotică „BRD First Tech Challenge”

 

BRD First Tech Challenge România este un concurs desfășurat la nivel național în care liceenii au posibilitatea să proiecteze, să construiască și să programeze un robot. Conform datelor publicate de organizatori ( https://natieprineducatie.ro/all-teams-season-20172018/ ), la cea de-a doua ediție a competiției, s-au înscris 90 de echipe, Aradul fiind reprezentat de echipele Colegiului Național „Vasile Goldiș”, Colegiului Național „Moise Nicoară” și Liceului Național de Informatică.

[COMUNICAT DE PRESĂ – C.N. „Vasile Goldiș” Arad ]

BRD First Tech Challenge România – o nouă provocare pentru elevii Colegiului Național „Vasile Goldiș” din Arad

Echipa Colegiului Național „Vasile Goldiș” din Arad, alcătuită din elevii Câmpean A. Gorgan A, Cotuna R, Lupșa A. Pota L.,Costea C.,Hadnagy R.,Don I., Culda L.,Stegeran D.,Jors S., Croitoru-Rusan A., alături de profesorii coordonatori Bodea Carla și Ioja Petronela, a fost selectată pentru a participa la a doua ediție a celei mai provocatoare competiții între liceele din România – BRD First Tech Challenge.

Confruntarea echipelor va avea loc la București, în luna martie 2018.

Director, prof. Marius Gondor

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news