ȘTIRI

Eco Residence-ul de la #3insule Arad are conducere nouă și planuri frumoase

 

Noul line-up al Asociației „Insula Mureș” este format din oameni întreprinzători cu diverse aplicații în antreprenoriat, economie, avocatură, sport și altele.

În urma alegerilor care au avut loc în 5 Iunie 2021, locatarii Insulei și-au ales președintele, consiliul director și comisia de cenzori. Noul reprezentant al Asociației „Insula Mureș” este Adrian Chirilaș.

Locatarii, împreună cu membri asociației, au atins subiecte importante legate de buna gospodărire a Insulei, despre sustenabilitate și voluntariat, despre felul în care comunitatea poate deveni mai „ECO”, mai responsabilă și mai „independentă” din punct de vedere administrativ și logistic.

În ședință au fost abordate teme cu perspective sociologice, despre modul în care comunitatea poate cultiva o relație simbiotică cu administrația locală și instituțiile de stat, despre cultivarea relațiilor empatice între vecini și locatari, despre norme de bun simț în raportul om-natură, ecologizare, toaletare, etc.

Tinerii insulari pun în discuție teme și soluții legate de brandul local #3insule, turism, despre cultivarea energiei verzi (regenerabile), despre avantajul geografic al Insulei, despre felul în care resursele naturale (râul Mureș, pădurea, vântul, soarele) pot crea un sistem, utopic vorbind, auto-suficient (Self-Sustainability).

 

Mai mult, pe: www.3insule.ro

https://www.facebook.com/3insule

Articol asociat:

Zona #3Insule din Arad devine Eco Residence, un dorit „cartier al viitorului”

Suna Michel, 7 iunie 2021 10:57

insula-mures-4insula-mures-2insula-mures-13insule-banner-2