ȘTIRI

Ediția din 2019 a CENTURII ARADULUI la BOX se va ridica la un ALT NIVEL. Biletele sunt puse în vânzare, iar ÎNCASĂRILE rezultate vor fi DONATE unui băiețel care trece printr-o dramă sfâșietoare… [FOTO / VIDEO]

 

„Centura Aradului se va ridica în anul acesta la un alt nivel” – promite probabil cel mai bun organizator de evenimente sportive pe care-l are Aradul ultimelor decenii, pugilistul, antrenorul și managerul Ruben Stoia… de altfel cel care a reinventat competiția care face onoare acestui oraș, dar care „zăcuse pe bancă” vreme de 10 ani.

Dincolo de evenimentul sportiv în sine, care va aduna în același ring o selecționată a celor mai buni boxeuri de pe piața accesibilă acestei zone geografice, competiția mai dă o motivație spectatorilor să fie prezenți la GALA din 24 august, care, în premieră, se va desfășura pe ștrandul Neptun: toate încasările vor fi donate unui băiețel care suferă de o maladie cumplită a oaselor, înfiat de o famile din Aradul Nou a cărui „cap” trece printr-un cancer… ambele cazuri fiind aproape imposibil de rezolvat medical, la nivelul clinicilor din România.

În interviul video atașat acestei știri, Ruben Stoia vă dă toate datele „la zi” despre acest eveniment, iar pe pagina lor de facebook, împreună cu vedeta incontestabilă a acestui eveniment (deși sunt și alte nume grele pe afiș!), Eduard Gafencu, transmit următoarele „mesaje concise”:

Stoia Ruben: „Au rămas mai puțin de 3 săptămâni până la Gala „Centura Aradului” și, așa cum v-am obișnuit, vom încerca să oferim un spectacol pugilistic pe care publicul arădean îl merită pe deplin! Biletele au fost puse în vânzare la Cristal Cafe și Art Cafe, iar toate încasările vor merge în contul familiei lui Florinel, care are mari probleme de sănătate, fiind imobilizat într-un cărucior cu rotile! Țin să le mulțumesc sponsorilor care contribuie efectiv la reușita acestor evenimente, în special domnului Dorel Căprar, pentru implicarea sufletească, firmei DEY Bodyguard, sponsorul oficial al galei, pentru seriozitate și Universității Aurel Vlaicu, al cărui nume pe afiș ne face cinste.”

Eduard Gafencu: „Sunt fericit că pot să lupt din nou acasă în fața oamenilor care sunt lângă mine mereu, va fi al 3-lea meci în boxul profesionist.
Vă aștept în număr cât mai mare să fiți alături de mine din nou, vă promit că voi da totul pentru a vă oferi un spectacol pe cinste!”

 

„Centura Aradului” va avea loc pe ștrandul Neptun, în parcarea principală, iar prețul biletelor este de 25 lei cel normal, 100 lei cel VIP.

În galeria foto de mai jos – câteva instantanee cu și despre Florinel, copilul „adoptat sufletește” de Clubul „Motorul”. 

 

Critic Arad, 7 august 2019 8:54

centura_ARADULUI_2019centura_aradului-14centura_aradului-13centura_aradului-12centura_aradului-11centura_aradului-10centura_aradului-9centura_aradului-8centura_aradului-6centura_aradului-5centura_aradului-4centura_aradului-2centura_aradului-1