miercuri, octombrie 5, 2022

INUNDAȚII cu MOCIRLĂ în Podgoria Aradului, după o rupere de nori care a „amendat” munca proastă a proprietarilor de VII [FOTO]

 

Furtuna cu rupere de nori din această după-amiază a afectat mai multe zeci de gospodării din comunele Ghioroc și Păuliș, respectiv satele Miniș, Cuvin, unde oamenii s-au trezit cu noroiul rezultat de pe urma ploilor în grădini și curți. Mâlul a depășit carosabilul, așa încât cu lopeți și roabe, gospodarii au ieșit la efectuat… munca în zadar la care i-au obligat deținătorii suprafețelor de viță de vie, care și-au arat via „pe lung” – pe sensul de scurgere a apei de ploaie.

Acesta este „micul lor amendament”, pe care nu l-au comentat isteric și pentru care (desigur!) nimeni nu va plăti… c-așa-i la noi. Primăriile din zonă nici măcar nu sunt dotate cu utilaje care să facă față unor asemenea evenimente meteo… iar care sunt, sunt defecte.

În continuare, Județul Arad se află sub avertizare meteo Cod Portocaliu de precipitaţii abundente, fiind vizate mai multe localităţi: Ineu, Sebiș, Chișineu-Criș, Șicula, Bocsig, Buteni, Sintea Mare, Beliu, Seleuș, Zărand, Bârsa, Olari, Hășmaș, Cărand şi Archiș.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news