marți, septembrie 27, 2022

„Efectul Pană asupra agriculturii de underground”: TREI CULTURI de CANNABIS au fost descoperite de lucrătorii antidrog în Arad

 

[COMUNICAT DE PRESA]

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI

La data de 20.07.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților T.B.A., S.E.M. și R.D., (cu vârste cuprinse între 29 şi 30 de ani) pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În urma a 3 percheziții efectuate în județul Arad, au fost descoperite trei culturi de cannabis cu 61 de plante.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Arad au efectuat, la data de 20 iulie 2020, trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite trei culturi de cannabis, o cultură indoor formată din 25 de plante de cannabis în diferite stadii de vegetație și două culturi outdoor, cu 36 de plante. Toate cele 61 de plante au fost indisponibilizate.

De asemenea, au mai fost indisponibilizate 30 de grame de cannabis, 6 lămpi, 2 ventilatoare, tubulatură, 5 grindere, 3 cântare, 1 pistol cu gaz, un cort pentru plantaţii indoor, precum și 2.050 de lei.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, au fost conduși la audieri, fiind reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Arad,cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Birourile de presa ale IPJ Arad si DIICOT – Central

N.RED.: Plantatiile au fost descoperite în orasul Pâncota

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

9 COMENTARII

 1. Pană ii cel mai gunoi la fel la tatăl sau,reziduurile societăți.Multa lume o să lege acum gunoiul asta infect.Mai bine ar povesti ce știe exact in cazul Trifa.Tot se vor afla toate pana la urma și va plăti pt tot răul

 2. Țeicu-Dacian un boschetar mizerabil și pervers care pe fata lingea cucu și cu viermele celălalt doi slugoi și astealalti mizerabili Pana gayul și Rasca înghițitorul de copii cruzi:)Sau pus pe tâlhari 4 frustrați ce iau supt cucul la Mladin și la Suteu:))

  • Nu sunt clandestini! Au fost prinși după ce au fost aprovizionați special ca să-i prindă. Pe scurt, oamenii lui Pană îi fac 16-le lui Pană, la indicațiile pe care le primesc dinăuntru…
   O să documentez asta mai amănunțit și o să vin cu nume, prenume, scenariul și regia.

 3. Prietene, ii cunosc pe acesti 3 indivizi de cand eram mici si jucam fotbal pe marginea drumului. Nu mai bate campii! Cresc plante inainte sa isi faca pana solar!

  • E… toată lumea creștea plante înainte de a-și face Pană solar… dar până să-și facă Pană solar iaca, oamenii au crescut plante liniștiți. App… dacă îi cunoști așa de bine, ne explici cum de dealerul a scăpat cu „control judiciar”, iar agricultorii s-au ales cu câte 30 de zile de arest?

 4. Toti agricultorii au fost eliberați azi,dela răcoare,cine stie ce sifoneli mai urmează…

Comentariile sunt închise.