SPORTURI

Egal în amicalul de pregătire al UTA-ei cu U. Cluj, la Simeria

 

UTA – Universitatea Cluj  1  – 1 (0 – 1)

UTA și Universitatea Cluj s-au reîntâlnit  la jumătatea drumului la Simeria  în meci amical, la mai bine de o lună distanță de la meciul din Cupa României disputat pe „Cluj Arena”, pierdut atunci de UTA cu 1-2.
Terenul a fost acoperit cu un strat subțire de zăpadă și noroi pe unele porțiuni, așadar condiții pentru fotbal  puțin. Ocaziile de gol au mai apărut în special în partea a doua, dar primul gol a venit aproape de jumătatea primei reprize.
În minutul 19, a Alex Pop a înscris pentru clujei cu un șut din careul mare în dreapta lui Balauru, 0 – 1. Roger proaspăt intrat  pe teren a trimis în plasă  centrarea din dreapta trimisă Voinea, Luchin a respis inexact  până la brazilian, fază petrecută în minutul 78.

Cluj: Muțiu – Răuță, Telcean, Luchin – Ștefănescu, Ilieș, Chacana, Taub – Pop, Ogbu, Negrean. Au mai jucat: Anca- Trip, Gorcea, Sburlea, Pîrvulescu, Dican, Meșter, Acka, Ribeiro, Golan, Gavra. Antrenor: Costel Enache.

UTA: Balauru ( Mociu) – Peteleu ( Tomozei), Ilie, Melinte ( Roger), Roumpoulakou – Isac ( Negoescu), Albu ( Benga) – Tescan ( Adrian Petre), D. Rusu ( Bustea) – Voinea, C.Rus.  Antrenor: Laszlo Balint

Cosmin Gherman, 20 martie 2021 8:46