duminică, decembrie 4, 2022

Egal între „campioanele provinciei”: UTA – CFR Cluj – 1-1, în fața unui public superb

UTA – CFR Cluj 1-1 (0-1)

Stadion „Francisc Neuman”, teren acceptabil, timp excelent pentru fotbal, spectatori 10.000. Au marcat: Kolinger – autogol, min. 58, respectiv Boateng – min. 32.

UTA: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Benga, Aly Abeid (Dobrescu) – Cascini, Anton – Stahl (Jobello), Isac, Otele (Batha) – Postolachi (Erico).
Antrenor: Ilie Poenaru

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Boateng (Muhar), Cvek – Deac (Roger), Petrila, Birligea (Yeboah) – Malele (Janga).
Antrenor: Dan Petrescu

Au arbitrat: I. Coza (Cernica) – la centru, R. Ghinguleac și M. Grigoriu (ambii din București) – asistenți.

În fața unui public superb, UTA a început cu curaj meciul împotriva campioanei,

prima oportunitate după nici două minute de joc fiind ratată, când Cascini a fost foarte aproape de gol.

CFR a replicat prin bara spectaculoasă a lui Bîrligea, însă arădenii au reacționat repede, iar Otele a avut o șansă uriașă, când a fost blocat perfect de Scuffet.

UTA n-a mai avut însă ce să facă în minutul32, la lovitura de cap a lui Boateng, care a deschis scorul și a reușit primul său gol pentru CFR. După numai câteva minute, UTA a reacționat prin Otele și apoi Cascini.

Pe finalul primei reprize, CFR a avut a doua bară, la execuția lui Boateng, însă ultima ocazie a primei reprize i-a aparținut UTA-ei, prin Stahl.

Isac –  eliminat în minutul 74

Partea secundă a debutat cu un atac al arădenilor finalizat cu ocazia lui Otele, iar la cealată poartă, Boateng a irosit o șansă din poziție ideală. Apoi Malele și-a încercat norocul pe contraatac, dar a șutat slab însă cei care au marcat au fost elevii lui Ilie Poenaru.
Benga a deviat o minge pe care Kolinger a vrut s-o respingă, dar a nimerit în propria poartă. CFR a fost apoi aproape de al doilea autogol, prin Camora.

În minutul 74, Isac a fost eliminat după ce arbitrul a consultat VAR-ul, în urma unui fault dur la Deac.
Ultima ocazie a aparținut campioanei, când Janga a scăpat singur spre poartă, dar Iacob a avut o intervenție excelentă și UTA Arad – CFR Cluj s-a terminat 1-1.

REZUMAT 

Marin Dună, la conferința de presă de după meci:

Dan Petrescu:

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news