DE CARTIER Front 7

El este Zof. Nu vrei cu Zof. Este un fel de Uțu… dar liber, mai rău și reîncărcat cu ură

 

Fii atent la el: e genul care nici când își face selfie în oglindă nu poate sta decât încordat, frate! Adică s-ar bate inclusiv pe el însuși dacă ar fi singur în cameră.

Și cam e… Zof al vostru singur de ceva vreme încoace, dar cu precădere după ce a picat „Tata Uțu” (deși trăiește într-un mediu în care nimeni nu e singur… singurătatea e ultimul lucru pe care ți-l dorești când ești interlop) – al cărui locotenent era („mai îi?”… „mai îi cineva curios dacă mai îi?!” – comentează băieții).

Deci fii atent de ce: când îți bați cumnatul care te-a ținut la pușcărie, când îl lovești pe un confrate de-al tău care nu ți-a avut baiul într-un mall numa așa… că-i Dolga de față (nu-i bai că ăla poate să-și pună mintea cu tine… abia aștepți, la cât de dereglat ești!), când vii cu trei mașini să rupi în bâte un „concurent” într-o benzinărie OMV și după aia te și lauzi cu asta pe facebook (unde pui filmarea pe care ai tâlhărit-o) și distrugi mașinile tuturor celor care te-ajută  – cum dreaq să nu rămâi singur?!

Astea-s numai o parte din cele mai recente „perle haiducești” care l-au făcut urât pe plan local ale lui Sorin Mercea, (auto)zis „Zof” – nici pe departe cele mai grave! Față de ce a făcut cu adevărat rău, chiar par umoristice. Cea mai gravă (oficial vorbind) e trecerea peste o fmeie pe o trecere de pietoni (scuzați jocul de cuvinte oarecum macabru, dar potrivit subiectului) – așteptăm informații suplimentare în acest caz, care pare „în curs de mușamalizare”, apropo! – și – mai foarte nou – o plângere la poliție pentru amenințarea unei eleve de liceu. Și, credeți-ne, la cum amenință Zof, e de încadrat la toate articolele din Codul penal din toate țările referitoare la AMENINȚARE… în Anglia te-ar aresta ieri, în Germania, alaltăieri (le avem salvate – l-a învățat cineva să le șteargă – dar nu le reproducem).

După „căderea lui Uțu” în Suedia, cum ziceam, „Zof a luat-o razna, rău, frate!…Nici cei mai buni prieteni ai săi nu mai umblă cu el… Zici că-i sălbatic!” Asta o zic cei care-l văd tot timpul… vă dați seama ce-i la gura celor care l-au văzut rar!

Că te bați în „Gulliver”-ul din Timișoara pentru tac-tu Uțu de faci mobila scobitori nici n-ar fi așa mare bai… aproape că meriți un premiu de participare la portofoliul DIICOT; că-l  bați pe Tinu Vereșezan în locul lui Topa și după aia furi camerele (știi de minunatul caz „Joye de Vivre”, nu?)… hai…  e „încă una între voi!”; să lovești în „Relax” un polițist în mijlocul unui dans pentru că ți s-a părut că „te-a călcat pe toc” e o „prostie de cocalar” tot de „circuit închis” … dar să calci oameni cu mașina și să ameninți copii în cel mai oribil hal, să ataci un om într-o benzinărie și să tâlhărești camerele se cheamă că ești o zdreanță periculoasă care nu merită să stea printre oameni.

Față de restul chestiilor ce l-au consacrat ca „pittbull cu care nu vrei să te-ntâlnești nicăieri”, cele comise în ultima perioadă de către Sorin Mercea – Zof trebuie luate în serios de autoritățile polițienești de la Ordine Publică și Investigații Criminale… dincolo de orice ton pamfletar.

 

Radu Pandelea, 22 mai 2018 11:39

zof2zof1zof

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783