SPORTURI

Elevii lui Popa vor debuta pe terenul sintetic de pe MOTORUL. Oprea e sechestrat de ANAF, în meciul UTA-ei cu FARUL CONSTANȚA

 

Prefațând meciul din runda a doua a noului sezon competițional cu Farul Constanța, UTA a susținut prima conferintă de presă.
În deschidere oficialii clubului au anunțat că stimulează prezența copiilor pe stadion, cei pînă în 10 ani intra gratuit, iar pentru elevi prețul unui bilet este de 5 lei. Prețul unui bilet fără reducere este de 15 lei. De asemenea, s-au vândut peste 400 de abonamente cu 100 mai mult decât în perioada când UTA evolua la Șiria. Există un program de fidelizare pentru firme la 10 abonamente se oferă unul gratis și un baner pe stadion.
Un meci important, UTA joacă din nou la Arad și pe un teren nou cu o componență nouă. Sper ca jucătorii să înțăleagă acest aspect și față de ultimul joc să fie mai atenți la problemele pe care le enumăr, greșeli individuale și respectarea sarcinilor de joc. Fiecare dintre echipele cu care ne confruntăm au 6-7 jucători vechi în echipă, noi reconstruim o echipă nouă. jucătorii trebuie să demonstreze ca valoare și calitate. Întâlnim o echipă de tradiție, au câștigat la scor cu ACS Poli. În afară de Stahl care mai acuză dureri la gleznă ceilalți sunt apți de joc, astept un joc bun precum cel din repriza a doua de la Colentina. Situația lui Oprea depinde de ANAF, când clubul din Timișoara rezolvă problema urmează să fie legitimat. Lucian Oprea nu a putut fi legitimat de utiști, fiindcă ANAF-ul îl ține prizonier, pe el și pe alți câțiva fotbaliști de la ACS Poli, în contul datoriilor pe care timișorenii le au la stat, această situație a survenit din luna septembrie, impresarul jucătorului încearcă să rezolve problema. Sunt jucători cu tendința de a lua câteva kilograme în plus ei trebuie să fie conștienți de acest lucru, nu depinde de antrenor ci de ei în primul rând. Am făcut antrenamente pe terenul sintetic e programat și azi la ora jocului, a precizat Ionuț Popa. Cipri Rus e un jucător ce duce bine o oră de joc, are temperament și trage echipa după el și poate începe titular sâmbătă. Actuala UTA e o echipă care încearcă să facă ceva, vreau să fac o echipă competitivă pentru Arad, find singurul club de fotbal din oraș ce reprezintă Aradul. bugetul obligă ca echipa să se mențină în liga secundă pe un loc liniștitor. Nu poți judeca un jucător după o greșeală individuală și nici nu poate fi schimbat din angrenaj pentru că ar însemna să schimbi tot sistemul. Jucătorii care nu prind lotul de 18 vor evolua la echipa secundă în liga a IV-a.

Cosmin Gherman, 9 august 2018 6:45