ȘTIRI

Este DOLIU în LUMEA MUZICIENILOR: Andrei Kelemen, primul oboist al Filarmonicii de Stat Arad și „omul care dădea tonul” s-a stins din viață

 

Prim-oboistul Filarmonicii de Stat Arad, Andrei Kelemen, s-a stins din viață ieri, 28 februarie, vestea pubicată pe pagina oficială a instituției de cultură întristând deopotrivă muzicienii și melomanii arădeni, dar mai cu seamă pe cei care i-au fost elevi și colegi.

„Un ultim acordaj, un ultim LA”, în gândul și în inimile noastre! Andrei Kelemen – primul oboist al Filarmonicii de Stat Arad… Dumnezeu să îl odihnească!” a anunțat aseară conducarea Filarmonicii arădene.

Dirijorul Dorin Frandeș: „A fost unul dintre cei mai buni oboisti din orchestrele din țară. A fost un bun si iubit coleg. Pensionarea lui a lăsat un gol imens și încă necicatrizat. Acum plîngem dispariția lui „Kelemen ur” dintre noi în speranța unei viitoare revederi definitive. RIP”

Artistul Lucian Teofil Boar: „Dumnezeu să îl odihnească în pace… Un muzician și un Om deosebit! Un om care dădea „tonul”! Un om după care se acorda toată orchestra! Nu o sa îl uităm niciodată!…”

***

Redacția cotidianului Critic Arad transmite condoleanțe familiei îndoliate.

 

Un ultim acordaj, un ultim “LA”, în gândul și în inimile noastre! Andrei Kelemen -primul oboist al Filarmonicii de Stat Arad …Dumnezeu sa il odihneasca!

Publicată de Filarmonica Arad pe Joi, 28 februarie 2019

Critic Arad, 1 martie 2019 7:57


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783