CAMPANII

Eusebiu Pistru: „Ne respectăm promisiunea de a fi aproape de oameni”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]              

Joi, organizatia ALDE Arad a inaugurat un alt sediu de cartier, cel din Alfa, Str. Roman Ciorogariu, Bloc 67, Sc B, Ap 3. „Așa cum am promis arădenilor, dorim să fim mereu aproape de ei, în mijlocul lor, să aflăm direct de la ei problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. După cum am spus mereu, ALDE Arad vrea să facă o politică pentru oameni și cu oamenii. Sediul din cartierul Alfa va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00-16.00, iar arădenii din cartier pot veni să depună sesizări, solicitări, înscrieri în audiență pentru ziua de vineri, între orele 16.00-17.00”, a declarat președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru.

In conferinta de presa cu ocazia inaugurării noului sediu,deputatul a venit cu vești bune pentru arădenii care așteaptă rezolvarea unei probleme extrem de importante, pentru ei trecerea SMURD-urilor de la administrațiile locale la IGSU. Un proiect în care deputatul Eusebiu Pistru s-a implicat total odată cu declanșarea crizei unităților SMURD de la Nădlac și Vinga. „Mă bucur să pot anunța că Guvernul și-a exprimat un punct de vedere pozitiv, iar proiectul de lege urmează să fie votat în Camera Deputaților. Sper ca după aceea să fie votat cât mai rapede și în Senat, care este Cameră decizională.

Deși ne așteaptă o campanie importantă aceea pentru alegerile europarlamentare, ALDE va continua să se implice în rezolvarea doleanțelor și nevoilor arădenilor, ca singurul partid liberal din România”, a declarat Pistru, care este plasat pe lista ALDE România la scrutinul din mai.

Birou DEPUTAT EUSEBIU PISTRU

Critic Arad, 8 martie 2019 3:03

alde-arad-3alde-arad-2alde-arad-1