Acasă LIFESTYLE Eveniment inedit în Arad: Symphonic Experience, pe stadionul „Francisc Neuman”

Eveniment inedit în Arad: Symphonic Experience, pe stadionul „Francisc Neuman”

0
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Un eveniment inedit în Arad- Symphonic Experience!

Într-o conferință de presă primarul Călin Bibarț, împreună cu organizatorii Symphonic Experience au anunțat detaliile evenimentului care va avea loc în perioada 19 – 21 august pe stadionul „Francisc Neuman”.

„Aradul continuă seria de evenimente culturale de anvergură şi apreciez că în fiecare an municipiul nostru se poziționează tot mai aproape de topul național în ceea ce privește divertismentul de calitate.

Felicit organizatorii Symphonic Experience pentru inițiativa şi curajul de a organiza o serie de concerte extraordinare, care au ca protagoniști maeștri ai muzicii românești și nu numai.
Sunt convins că acest eveniment se adresează tuturor arădenilor, dar și invitaților din regiune, din restul țării.” –  a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

La conferința de presă au participat şi organizatorii Symphonic Experience: Marius
Simion, Florin Galiş, Cătălin Lapuşcă şi Bruno Biringer:

„Ne dorim sa fie un eveniment reușit, chiar un eveniment pilot, să schimbăm și să ridicăm şi mai mult nivelul cultural în Arad, oraș pe care îl iubim și pe care ne dorim să îl transformăm într-un pol de entertainment.

Considerăm că prin line up-urile din acest eveniment am adus tot ce se putea pentru toate categoriile de preferințe muzicale, transformând acest weekend în câte o experiență.

Seara de sâmbătă va fi pentru melomani și cei care apreciază foarte mult naiul maestrului Gheorghe Zamfir, vineri vor fi în atenția scenei legendele vii sub chitara lui Nicu Covaci, trupa Phoenix.

Duminică ne vor îmbia cu mult mai multe voci, de tenor, de soprane, cum ar fi Laura Bretan, pe care o cunoaștem cu toții, Marcel Pavel, Ioan Miriță, Iordache Pasalic; toate aceste trei concerte având în spate orchestra Filarmonicii Arad, sub bagheta maestrului Daniel Jinga, care este și directorul Operei București.

Vă invităm la proiect și sperăm să veniți în număr cât mai mare! Noi chiar am numit acest eveniment o sărbătoare a comunității”. – a declarat Marius Simion, organizator Symphonic Experience.

 

Exit mobile version