ȘTIRI

Examenele internaționale LRN (Learning Resource Network), acum și la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” Arad

 

British Language Centre – Centrul BLC al Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad iși reînnoieste oferta educațională începând cu luna septembrie, 2017.

În urmă cu 3 ani, își incepea activitatea British Language Centre – UVVG, singurul centru de testare din judetul Arad acreditat pentru pregătirea și susținerea examenelor Cambridge English. Testele administrate lunar pot fi computer-based, cea mai nouă generație de testare Cambridge, sau paper-based, și reflectă cu maximă acuratețe nivelul candidatului, în conformitate cu cadrul european pentru evaluarea limbilor străine.

Începând cu luna septembrie, 2017, Centrul BLC-UVVG va avea în oferta sa și examenele internaționale recunoscute de către Ministerul Educației, LRN (Learning Resource Network), Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, devenind astfel și centru de examinare acreditat pentru calificările LRN.

LRN a fost fondată de un grup de educatori și oameni de afaceri și este specializată în o serie de calificari de limba engleza ESOL, formare în educație și calificări de management. Calificările LRN sunt menite pentru instituțiile de învățământ, furnizori de formare, școli și angajatori. LRN are un portofoliu de calificare larg, inclusiv o serie de limba engleză ESOL de calificări pentru cei care doresc să stimuleze abilitățile lor de limba engleză pentru dezvoltarea lor profesională sau personală. De asemenea, LRN ofera si profesorilor de engleza posibilitatea calificarilor ELTAA, ELTAB si ELTAC, necesare predării limbii engleze pentru vorbitorii  de alte limbi.

Aceste calificări sunt recunoscute pe plan internațional de către angajatori, guvernele și organismele profesionale, oferind o dovadă a competențelor și abilităților pe care le caută.

„Venim în întâmpinarea pieței locale, si revizuim anual examenele si cursurile de pregatire oferite de catre Centrul BLC-UVVG. Astfel, in anul 2017 ne-am împrospătat oferta, pe lângă toata gama examenelor Cambridge English, care în continuare sunt căutate de majoritatea elevilor, studenților precum și a adulților, am încheiat un acord de colaborare și pentru examenele internaționale AIM Anglia, în luna iunie a acestui an. De asemenea, începând cu luna septembrie 2017 vom avea și gama de examenele LRN, care încep să fie cautate din ce în ce mai mult în Romania” – explică Erika Blidar, Manager la Centrul BLC-UVVG

Critic Arad, 24 septembrie 2017 10:26

cambridge-uvvglearning-resource-resort

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107