miercuri, martie 29, 2023

Expoziție 100% HandMade la KF Arad

 

În perioada 4-6 Noiembrie cafeneaua KF din Arad este gazda unui târg de HandMade.

Organizatoarea târgului,  Șiclovan Mădălina, ne-a zis că este vorba de un eveniment care aduce un prilej de respiro pentru arădeni, deoarece soiul acesta de acțiuni sunt destul de rare, simțindu-se necesitatea organizării lui.

În plus, artiștii arădeni sunt destul de slab promovați, îndeosebi în branșa asta, drept pentru care, periodic se dorește organizarea unui eveniment similar care să îi aducă împreună să împărtășească idei, să-și expună munca și de ce nu, să vândă.

În timp ce majoritatea accesoriilor, tablourilor și produselor artizanale din magazine sunt trase la indigo, în cadrul acestui târg, unicitatea își spune cuvântul.

Pe de altă parte, se dorește  facilitarea accesului arădenilor spre genul acesta de artă –invitația fiind lansată pentru toți oamenii din Arad și nu numai.

Evenimente similare la Arad s-au mai ținut la Teba, iar în KF, este al doilea de acest fel. Cu acest prilej, organizatoarea dorește să îi mulțumească doamnei Ioana Eremiaș pentru deschiderea și bunăvoința de care a dat întodeauna dovada.

Fata care a pus acest târg pe picioare planifică să îl repete în perioada Crăciunului.

Mie, personal, îmi place să văd oameni dedicați care fac ceva pentru orașul lor, drept pentru care le urez mult succes și la cat mai multe ediții!

Printre artiști se numără : Maria Iulia, Diana Molnar, Linda Barkasz, Nicoleta Gherle, Klyn De, Șiclovan Madalina, Gi Na ,Sebastian Liviu Ciorba, Ramona Bunaciu , Andrea Zelenak.

Afișe și postere: bengacreative

 

 

Ultimele Știri

Related news