marți, octombrie 4, 2022

Fără reglementarea pieței de energie, nu se poate opri sarabanda scumpirilor

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: Fără reglementarea pieței de energie, nu se poate opri sarabanda scumpirilor

„PSD a venit cu soluții privind reglementarea pieței energiei și continuă să argumenteze că doar o REGLEMENTARE inteligentă, pe o durată limitată de timp, ar aduce stabilitate, predictibilitate și mai ales suportabilitate, în condiții de profit decent, pentru toți operatorii de pe întreg lanțul, de la producător și până la consumator.

Fără reglementare, nu se poate opri sarabanda scumpirilor, nu se poate stăvili inflația, mai cu seamă că prețul energiei continuă să crească iar prognozele nu sunt deloc optimiste.

In condițiile în care România are deja unul dintre cele mai scumpe pachete de sprijin din UE, devine evident că menținerea actualei scheme de plafonare/compensare va fi imposibilă.

Important: REGLEMENTARE, nu reducerea numărului de kw care să fie subvenționați

PSD NU VREA NICIO SCHEMĂ MAI MICĂ, în sensul reducerii numărului de kw care să fie subvenționați. PSD a susținut tot timpul REGLEMENTAREA. De aceea, scenariile despre
compensare nu pot veni de la PSD.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news