Fără victorie pe teren propriu, UTA pierde puncte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

UTA – CS Mioveni 1 – 1 (1 – 1)

UTA a rămas fără victorie pe teren propriu în al doilea joc de acasă în acest sezon din liga secundă la fotbal. Elevii lui Mihalcea au primit vizita celor de la Miob=veni o echipă incomodă. Gazdele au început motivate jocul sub privirile a peste 1200 de spectatori, încă din minutul 3 au amenințat poarta lui Sima,  după o lovitură de colț deviată. UTA a avut psesie și în minutul 10, șutul lui Tănase îl remarcă pe portar care respinge în corner. Primul sfert de oră a jocului s-a încheiat cu șutul-centrare a lui Strătilă. Oaspeții au replicat, câteva minute mai târziu prin fostul arădean Andor. Asani a fost surprins puțin în față și nu a reluat foarte bine spre poartă, iar portarul a respins în corner. Din lovitura de coț ce a urmat, UTA a deschis scorul, prin Burlă, dar avantajul pe tabelă nu a durat mult, oaspeții au egalat la o gresală colectivă în defensivă, cînd arădenii erau în superioritate dar  au pierdut o minge simplă, iar Cosmin Năstăsie, golgeterul oaspeților a punctat. Până la pauză, UTA a mai avut o ocazie șutul lui Curtuiuș blocat de portar și reluarea lui Strătilă alături.
Partea secundă nu a mai adus aceiași luciditate, oaspeții au aglomerat mult în careu, arădenii nu au desfăcut apărarea și au amenințat doar prin centrări ce treceau agonizant prin fața porții. Pe contre Grahovac a salvat echipa de la un gol ca și făcut. Cârstocea și mai apoi Burlă au avut oacazii dar s-a remarcat tânărul portar Valentin Sima.
Curtuiuș putea păstra toate puntele în contul echipei sale, dar a șters doar mingea cu capul.
Așa s-a marcat:
Minutul 20, corner de pe stânga executat de Strătilă, reluare Burlă 1-0
Minutul 24, Andor trimite o minge la bătaie în careu, arădeni văr să iasă cu mingea la picior Asani greșește și Năstăsie înscrie pe colțul lung 1- 1
UTA: Grahovac – Adili, Scutaru Ciucă, Asani – Burlă, Tănase, Buleică, Strătilă  – Prună, Curtuiuș.
Au mai evoluat:  Stahl, Cârstocea, Dan Roman.
Antrenor: Adrian Mihalcea
CS Mioveni: Valentin Sima – Tirică, Gugu, Ichim, E. Stoica – Mîrzeanu, Lazăr, Rădescu, Florescu – Andor, Cosmin Năstăsie.
Au mai evoluat: Ene, Pirtea, Burnea Ionuț
Antrenor: Florin Marin
Arbitru: Robert Dumitru (Sfântu Gheorhe)
Asistenți: Cosmin Vatamanu, Mihăiță Nicula (București)
Observatori: Ioan Mureșan (Timișoara), Radu Bîtea (Oradea

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy