Acasă ȘTIRI Fii atent cum „sari” din telefon la Orizont, în Micălaca: trebuie doar...

Fii atent cum „sari” din telefon la Orizont, în Micălaca: trebuie doar să ai încredere!

0

 

[COMUNICAT IPJ Arad – CERCETAT PENTRU ABUZ DE ÎNCREDERE] La scurt timp de la sesizarea furtului unui telefon mobil, polițiștii Secției nr.2 Micalaca au depistat și identificat un tânăr, bănuit de comiterea faptei/ Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru abuz de încredere

La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr.2 au fost sesizați despre comiterea unui furt de telefon mobil, dintr-un parc de pe raza cartierului Micalaca.

În fapt, cel bănuit de comiterea faptei, în timp ce se afla în parcul „Orizont ”din municipiu, sub pretextul necesității iminente de a efectua un apel telefonic, i-ar fi solicitat, însușit și sustras persoanei vătămate telefonul mobil, cauzând acesteia un prejudiciu în valoare de aproximativ 800 de lei.

În mai puțin de 30 de minute de la sesizarea faptei penale, în urma activităților specifice desfășurate, pe Calea Radnei din municipiu, polițiștii au reușit depistarea și identificarea celui bănuit de comiterea faptei, în persoana unui tânăr de 20 de ani, din Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere.

Pentru prevenirea unor astfel de fapte, Inspectoratul de Poliție Județean Arad vă recomandă:

  • Nu vă împrumutaţi telefonul mobil necunoscuţilor! În caz contrar, dacă situația o impune, oferiţi-vă telefonul ţinându-l la urechea solicitantului;
  • Renunţați la portul telefonului mobil în mână!
  • În mijloacele de transport în comun, țineți telefonul în buzunarul interior al hainei;
  • Evitați păstrarea telefonului în buzunarul din spate al pantalonilor.

Exit mobile version