Front 7 ȘTIRI

Fiica MONSTRULUI GHEORGHE DINCĂ zice că nu ținea legătura cu tatăl său, dar acum doi ani avea DOMICILIUL OFICIAL în Caracal, pe strada Craiovei nr. 169: CASA GROAZEI. Acum, „doamna Daniela are sute de proprietăți” – iar cea de la intrarea în Ineu pare ceva DIN ACELAȘI FILM cu PROXENEȚI [FOTO / VIDEO]

 

Marți, 6 august, am fost la Ineu să vedem cum arată la momentul de față una dintre multele proprietăți ale societății ALBIERO GROUP  (doar declarativ pe „mult minus”, cum puteți citi dacă dați click pe link – în realitate cu zeci de domenii întinse pe mai bine de 2.500 de hectare), condusă, de la moartea „părintelui spiritual” al acestei combinații, bătrânul „rechin” Giorgio Albiero (februarie, a.c.), de fosta sa concubină, nimeni alta decât fiica odiosului criminal Gheorghe Dincă, Daniela Dincă – fostă (?!) Bălan.

Situată chiar la intrarea în orășel, clădirea pe poarta căreia scrie doar „LEUL”, un „Orar de recepție” și „Atenție, CÂINE RĂU” a aparținut, conform informațiilor culese de la primarul Călin Abrudan „loco”, pe telefon, „unei societăți agricole și a fost cumpărată, acum vreo doi ani, de o firmă cu acționariat italian”… („Aceea era o firma de distributie activa pana in urma cu cativa ani. Acolo aveau sediul si depozitul. Firma se numea Leul Import Export” – ne completează informațiile, ulterior, un localnic). Știți de cine e condusă? – l-am întrebat pe primar. „Da, am auzit că de doamna Daniela Dincă… fiica… știți voi.” Cu ce se ocupă? – am întrebat. „Sincer, nu știu exact. În acte e o firmă cu profil agricol… probabil o bază de recepție… de reparare a utilajelor.”
Știți să aibă destinație de locuință colectivă?… E înregistrată ca imobil de locuințe provizorii sau permanente? Se plătește la Primărie pentru asta? Are cineva carte de identitate la Ineu pe această adresă? – l-am întrebat pe primar. „Nici vorbă!” – ne-a garantat. Noi vă garantăm că la nivelul superior al clădirii sunt locuințe… poate e mult spus… în orice caz, niște improvizații în care locuiesc oameni – i-am spus. „Și eu am auzit că vin acolo oameni din județul Olt” – ne-a spus Călin Abrudan ce voiam să auzim… și am decis să filmăm ce vedem, dacă se poate dincolo de poarta de tablă, pentru că am fost informați că „acolo se petrec chestii ciudate” și ca să vedem cine e LEUL, de ce există LEUL, ce se recepționează acolo și cât de rău e câinele.

 

N-ai cum să nu faci o asociere între CASA GROAZEI din Caracal și LEUL din INEU nici dacă ești fraierul satului!

În primul rând, la ambele locuiește – ca proprietar, provizoriu, permanent sau a locuit – Daniela Dincă… și credem că dăm o informație în premieră când vă arătăm că, acum nu mai mult de doi ani, Daniela (pe atunci semnând) Bălan, avea DOMICILIUL LEGAL pe Cartea de Identitate la adresa din strada Craiovei nr. 169, Caracal
Iată o dovadă pe care n-o poate ataca nici „tata lu` casa de avocatură” angajată de actualmente „doamna președinte al consiliului de administrație”, desprinsă din sentința de clasare a dosarului de delapidare, pe care fosta asistentă veterinară, vânzătoare la o farmacie din Timișoara, și l-a rezolvat împrumutând bani de la Albiero (pe care atunci abia îl cunoscuse):

 

(Putem publica întregul dosar, pentru cei interesați, dar i-ar plictisi pe cei care au observat deja că „despre cu totul altceva e vorba aici”).

Să raționăm combinând informații conexe, culese de pe zeci de site-uri independente unul de celălalt

Imobilul din strada Craiovei nr. 169, Caracal a fost cumpărat de oribila creatură (care, în treacăt fie spus, a modificat percepția publică față de „oamenii în vârstă, cumsecade și la locul lor”) în februarie 1994, conform colegilor din presa centrală iar Daniela Dincă  declara acum câteva zile pentru toată lumea deodată că „Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde să ştim ce se întâmplă”, jură moștenitoarea de drept a Imperiului DINCĂ-ALBIERO, confundându-ne cu polițiștii din Caracal, că „niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate.”

Exclus în totalitate este sprayul de adormit papagali cu care  încerci să ne aburești inteligența, doamna patroană. Adică vrei să ne explici că tu nu aveai nicio legătură cu locuința ta oficială, de pe buletin în care tac-tu tranșa și ardea copii?! Care dintre alea 80 de camere de acolo era „camera ta, de fetiță”, când mergeai la tata?… De ce nu ți-ai schimbat buletinul vreme de peste 20 de ani de la o adresă cu care „nu ai nicio legătură” în cea „cu care ai legătură” – de exemplu, la asta?! Ai trecut prin Olt, Timișoara și Arad, ai o grămadă de imobile și poți să locuiești pe mai multe străzi deodată… dar casa ta „de suflet și buletin” rămâne „Craiovei, nr. 169”… ce nostalgii te-ncearcă?!
Ce căutai la perchezițiile din prima zi de la casa lu tac-tu cu care zici că n-ai nicio legătură să „hrănești câinii”?! Cum îi cheamă pe câini și ce mănâncă câinii ăia? Nu cumva-s din aceeași familie cu „Câine rău” de la LEUL din Ineu?
Scuză-mi obrăznicia – dar eu așa te-aș fi luat dacă te-aș fi găsit acolo ieri, când am fost să-ți fac o vizită nu pentru că am ceva cu persoana ta…  nu mă interesează să-ți defăimez firma… ci ca să aflu ce s-a întâmplat cu fetele pe care nenorocitul de tac-tu le-a ucis, le-a îngropat, le-a dat foc sau – nu e asta o ipoteză logică?! – ți le-a dus la Ineu, la LEUL?!

Am parcat lângă o mașină cu numere de Italia (o vedeți în galerie, din toate unghiurile, și ziceți-mi că nu-i „freak”) și am executat o filmare gonzo deplasând telefonul de-a lungul gardului

Am prins așa: dovada clară că acea hală e o construcție mixtă, disponibilă la orice fel de combinație, cu locuințe-ghetou la ultimul nivel. I-am făcut și fotografii din toate unghiurile, și am pozat inclusiv ce nu-i ok d.p.d.v. al GDPR (care vrea să-i șterg poza si îmi demonstrează că nu-i proxenet – să-mi scrie, că se rezolvă!). În timpul filmării (o vedeți pe toată în atașamentul video) am evitat un urât cu tatuaje de pușcărie care o ardea în garajul-atelier în care, în mai anul trecut, polițiștii au găsit cartușe ascunse în  aparate de vending (și care poate era util pentru investigație), dar am surprins ceva ce nu ne dă pace de atunci… și nu știu să gestionez altfel situația decât s-o public, pur și simplu, așa cum mi s-a revelat:

…rămânând ca cei în drept să intre peste ăștia, să afle tot ce-i de aflat. Fata părea mai tânără de 16 ani… dar e posibil să mă înșel. I-am surprins privirea doar pentru o fracțiune de secundă – și nu mi-a plăcut deloc ce am văzut acolo… suspect de rapidă reacția de a se retrage speriată și a pune perdeaua pe fereastra de termopan a clădirii (proaspăt și, suntem convinși, fără autorizație construită) care seamănă a „lagăr de triere”.

Mi-am forțat norocul și am încercat să intru pe poartă… am zbierat niște „alo!”, „pronto!”... nimeni-nimic. În mijlocul curții trona un chioșc de paznic gol. N-am avut tupeul să forțez nota „indoor”, dar am început să fac, cu toată obrăznicia, fotografii în interiorul mașinii cu număr de Italia. A doua imagine care mă bântuie de atunci e scaunul pentru copil în spate și cârpa neagră fixată de parbriz:

Am așteptat în mașina parcată la un metru ce Fordul Focus „din același film cu mașina lui Gheorghe Dincă” să apară cineva ca reacție a impertinentului meu gest și… n-a trecut mai mult de un minut și jumătate, când doi băiețași (19-21 de ani) bine legați,  au ieșit dintr-un Duster alb aparținând Albiero Group – această mașină:

 

A rezultat următorul dialog, început de noi – cu care s-a și încheiat mica și nu doar subiectiva noastră misiune la Ineu:

– Vă salut. Sunt de la presă, am venit să văd ce e cu această clădire și să vă informez că vor mai veni oameni pe aici. A cui e această bază?
– A doamnei Daniela… dar ea nu e aici. 
– Lucrați la Albiero Group și Daniela Dincă vă e patroana?
– Da. 
– Cu ce vă ocupați? În ce meserie sau funcție sunteți angajați?
– Asta nu putem să vă spunem.
– Dar puteți să-mi spuneți dacă aici se doarme?… Cele de sus sunt apartamente? S-au găsit niște cartușe aici, acum un an.
– Nici asta nu avem voie să vă spunem… Nu aveți voie aici.
Ba da, am… dar nu o să vă fac poze și puteți să spuneți patroanei că voi, personal, nu ați vorbit cu nimeni… Aveți camere?
Nu…

Și au intrat pe poartă împreună cu un tractoraș de vie care a apărut de nicăieri.
Câinele „rău” nu m-a lătrat… cred că e singurul lucru bun din hardughia aia suspectă: câinele rău care, de fapt, e bun.

***

Dan Antonescu, expert criminolog, a indentificat o posibilă dovadă a faptului că Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra ci, de fapt, aceasta a fost „livrată” de individ unei rețele de traficanți de carne vie – citim AICI.… cumva satisfăcuți profesional de faptul că un specialist indubitabil, cu mii de anchete efectuate, ne împărtășește teza:

„Îl suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupă cu traficul de persoane. De ce spun asta: el îndeplinește niște condiții foarte greu de găsit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internări, e adevărat nu peste niște afecțiuni extraordinar de grave. Mă întreb, eu,  medicul care l-a internat și l-a tratat a anunțat cumva Poliția că are sub tratament un bolnav cu  probleme psihice și că acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat să o facă.”
Este Profilul-emblemă al unui RĂPITOR pentru rețele de traficanți de copii.

Și noi ne simțim obligați să continuăm această investigație… mai ales că acestea nu sunt nici pe departe toate datele pe care le avem despre legătura ALBIERO-DINCĂ – probabil nucleu al unei mafii extrem de periculoase.

 

Articole asociate: 

Legătura între familia Dincă și CLANURILE MAFIOTE de trafic de persoane cu afaceri în Arad este o teză susținută și de presa centrală. Daniela DINCĂ: „FAMILIA va avea multe lucruri de spus. Momentan nu, dar în curând va fi… În curând vor fi toate. Reveniţi peste două zile”

[EXCLUSIV] Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă Daniela, arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale

În cazul RĂPITORULUI DE FETE Gheorghe Dincă, avem de a face cu o rețea de proxeneți care furnizează carne vie în Italia – iar Aradul este, pe această hartă, GARA. De aceea Daniela Dincă și-a cumpărat birou de avocatură scump, care dă comunicate menite să conducă ancheta pe PISTE FALSE!…

[ACTUALIZARE] DOSAR PENAL pe numele „păsărarului” Albiero, pentru infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Mii de cartușe au găsit polițiștii la percheziții

 

 

Lucian Valeriu, 7 august 2019 4:23

albierodinca-caracal-2leul-ineu3leul-ineu-2leul-ineuleul_ineu3dinca-caracal-1dinca-ineu-6dinca-ineu-5dinca-ineu-4dinca-ineu-3dinca-ineu-2dinca-ineu-1