sâmbătă, aprilie 1, 2023

Fostul stelist Ionuț Neagu e în probe la UTA

 

Oficialii clubului UTA încearcă aducerea unor jucători consacrați pe posturile deficitare, varianta unor jucători tineri pe aceste posturi nu e o soluție în acest moment. Ionuț Neagu e din Galați, a fost campion cu Oțelul Galați, a fost și la Steaua (acum FCSB) și a jucat în Liga Campionilor. În liga I a debutat în meciul Oțelul Galați – FC Brașov.

Jucătorul are 29 de ani și evoluează ca mijlocaș defensiv. A mai evoluat în campionate din Turcia și Cipru sau în țară la Gaz Metan Mediaș. Experiența sa ar fi un câștig pentru UTA, însă rămâne de văzut cum stă cu condiția fizică atâta timp cât nu a jucat la nici o echipă în prima parte a acestui sezon.

UTA mai are în vizor doi jucători din străinătate, ambii responsabili cu golul. Milan Basrak este un atacant sârbo-elvețian, are 24 de ani, iar Lucas Cano, vine din Argentina și are 23 de ani. Cei trei jucători vor fi prezenți probabil sâmbătă pe terenul Motorul în jocul de verificare cu Șoimii Lipova. Să mai spunem că mijlocașul Vadim Chaluger i-a lăsat o impresie bună lui Ionuț Popa care și-l dorea să-l mai testeze dar se pare că jucătorul din Republica Moldova a ales să negocieze cu ACS Poli Timișoara.

Ultimele Știri

Related news