marți, iulie 5, 2022

[FOTBAL FEMININ] Proiecte pentru un parcurs bun în liga întâi a fetelor de la AC Piros Security

 

 

Gigi Cameniță a făcut o echipă după stilul său de la UTA. Joc elaborat mult pe cele două extreme de unde sunt centrări impecabile pentru devieri cu capul, stil Cameniță în anii de glorie de la UTA. Am avut ocazia să-l vedem pe acesta la finele jocului în calitate de translator vorbind foarte bine limba maghiară. Echipa are în lot și o jucătoare din Șiria un motiv în plus pentru șirieni să meargă la stadion, simpatica  Lorena Muscă făcând față cu succes și pe podium.

 „Am avut un sezon extraordinar pe care nu mulți ni-l acoradau pentru o echipă nou înființată cu puțin înainte de începerea campionatului. Felicit fetele pentru parcursul meritoriu, o performanță extraordinară și, nu în ultimul rând, staful tehnic care a dat dovadă de mult profesionalism și merită tot binele din lume. A fost un proiect nebunesc, după ce am avut rezultate în fotbalul băieților cu Vladimirescu și de două ori cu Șoimii Pâncota, ținând echipa multă vreme în liga secundă, a venit vremea să ne bucurăm acum de acest rezultat extraordinar. Mergem înainte și sper într-un parcurs bun în liga întîi. Cu privire la lot, încercăm să aducem două jucătoare din județ dar cele mai multe din țară și care, cred, că pot face față la nivel de primă ligă. Îmi doresc un fundaș central, doi mijlocași și un atacant, evident cu dubluri pe posturi pentu că, așa cum se știe, în fotbalul feminin accidentările sunt mai dese. Avem în vizor o jucătoare din Ungaria dar și căpitanul de echipă Under 21 al reprezentativei Nigeriei. În ceea ce privește fotbalul masculin probabil îmi voi îndrepta atenția spre o echipă de liga a treia., cu obiectiv de promovare în liga secundă, dar detalii am să dau cînd proiectul e avansat. Dacă  continăm colaborarea, trebuie să aducem 5 – 6  jucătoare de valoarea  titularelor din echipă” e de părere finanțatorul Pavel Piroș.

În sezonul următor va avea loc un derby între echipa nou promovată și fetele de la Ineu, cele două formații nu s-au întâlnit nici în jocuri amicale, dar tehnicianul arădean a lucrat cu unele la UTA, echipă care între timp s-a desfințat.

Floare Liheț, la cei 39 de ani ai săi a dat jumătate din golurile echipei sale adică 40! Ambițioasa jucătoare impune determinare în vestiar și își dorește să continue dacă sănătatea îi va permite.

Un aport important l-a avut și Viorel Bot, primarul Șiriei care a pus la dispoziție baza sportivă modernizată sub mandatul său. Fetele de la Severin au fost impresionate că au jucat pe terenul pe care joacă UTA.

 

Ultimele Știri

Related news