ȘTIRI

FRATRICID la Șepreuș… de la alcool și țigănie istorică

 

Un fratricid „ca acum 300… 200… 100 de ani și așa mai departe” s-a petrecut în noaptea de după Sfânta Marie în comuna aproape uitată de lume Șepreuș. „Un bărbat de 32 de ani și-ar fi omorât fratele vitreg, în vârstă de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan, după ce amândoi consumaseră băuturi alcoolice. Bărbatul ar fi decedat după ce ar fi fost lovit de mai multe ori în zona pieptului” – conform imformațiilor venite pe filiera poliției.

Conform cercetărilor de la fața locului, omorul ar fi stat la baza declanșării unui conflict spontan între cei doi frați vitregi, în incinta unei locuințe particulare. În urma loviturilor repetate primite în zona pieptului, se pare cu o bâtă, bărbatul de 45 de ani a decedat.

„În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00, cele întâmplate au fost sesizate la numărul de urgență 112. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, se află la fata locului și efectuează cercetări” – comunică oficialitățile.

Bărbatul de 32 de ani va fi, cel mai probabil, arestat cu mandat – iar în acel moment îi vom face public numele.

Critic Arad, 16 august 2018 11:35