marți, ianuarie 31, 2023

Furt MISTERIOS în cartierul GAI. Un afacerist reclamă că i-a fost golită casa de o AVERE: 2 kilograme de aur, 50.000 de Euro și 10 ceasuri de firmă

 

Poliția Municipiului Arad este abilitată să se ocupe de un caz… misterios, după ce un destul de cunoscut om de afaceri, care deține, între altele, o benzinărie în Cartierul GAI, a fost – sau a reclamat a fi (ceea ce nu-i totuna) – victima unui furt însumând, literalmente, o avere. Nu mai puțin de 2 kilograme de aur, peste 50.000 de Euro cash și 10 ceasuri de firmă i-au dispărut acestuia din casă în noaptea de joi spre vineri a acestei săptămâni.

Furtul este misterios pentru că autorul plângerii reclamă că infracțiunea s-a petrecut în prima noapte după ce a plecat într-o vacanță… utitând, însă, pur și simplu, să își încuie poarta vilei, neconectând sistemele de alarmă și nelăsând pe nimeni de pază.

Polițiștii care se ocupă de caz au două piste pe care merg: fie hoțul a intrat în casă „la pont”, cunoscând atât programul afaceristului, cât și interiorul casei și valorile care se află în ea – fie… victima și-a înscenat furtul – așa încât după finalizarea expertizei criminalistice de la locul faptei, polițiștii îl vor trece pe afacerist prin filtrul „detectorului de minciuni” (testul poligraf)

Notă: fotografia principală are rol metaforic.

Ultimele Știri

Related news

6 COMENTARII

 1. Cand ai asa sume in casa si asa valori,nu le ti pe pian sau langa cucta cumparata din Ungaria,ci le ascunzi prin pereti,cusca cainelui,groapa cu adancime de 100 de metrii,etc,deci varianta ca s-au furat cam pica….Sa nu mai punem la socoteala cat e de uituc…mai mai mai….

 2. Nu trebuie să fie îngrijorat. Toate valorile ăstea vor merge la săraci. ……
  Prea erau îngrămădite, adunate, înghesuite toate la un loc. …….
  Eu zic că-s în mâini bune. Sunt sigur că este implicat un ONG a lui Soroș, pentru o Societatea deschisă! …….
  Aceste ONG-uri luptă pentru omogenizarea societății ! Egalitatea indivizilor ! Păi, deținătorul acestei comori, era egal cu mine??? ……
  Nu ! Era un exploatator ! În democrație nu e admis ! ……
  Vz. împarte haurul la săraci, copile !

 3. benzinarie in Gai ? E un tip mai brunet si are si un jeep Porsche?Fiti mai specifici daca e voie..

 4. Îl cheamă Daniel ???? :)))))))))))))))))))))))))))
  Nu pot decât să mă bucur, am motive personale 😀

Comentariile sunt închise.