GĂIENII au înțeles cum stă treaba în Aradul acestor vremuri și își igienizează singuri cartierul

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La inițiativa AGCN, astăzi s-a desfășurat prima acțiune de igienizare din anul 2021 intitulată „Cu mic cu mare hai la igienizare”, la care au participat peste 30 de voluntari, de la copii de câțiva anișori până la seniori cu o energie debordantă. Ne-am bucurat de momentele petrecute împreună și am muncit cu zâmbetul pe buze, într-o frumoasă atmosferă de prietenie.

„Suntem dispuși să fim implicați direct în ceea ce însemnă combaterea poluării și aceasta e doar prima din multe acțiuni care vor urma. Ne luăm angajamentul să informăm cetățenii cartierului asupra efectului dăunător al poluării, prin distribuirea de pliante ori informații online. Locuitorii cartierului Gai sunt buni gospodari, responsabili și cu siguranță lucrurile se vor schimba în bine în viitorul apropiat.

De asemenea, avem rugămintea să sesizați autoritățile de fiecare dată când observați abateri în ceea ce privește protecția mediului, ori alte fapte care merită sancționate.” – Cristian Hebriștean, membru al Consiliului Director AGCN.

Vor urma și alte acțiuni în perioada care urmează, dacă timpul ne permite. Totodată așteptăm propunerile, sesizările sau reclamațiile dumneavoastră la adresa de mail – [email protected]

Dumitraș Flavius, 
Președinte AGCN

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

2 Comentarii

  1. Iata niste cetăteni cu capul pe umeri, chiar ma bucur pentru ca exista oameni ca voi si m.as bucura mult mai tare daca ar vedea mai multi oameni articolul acesta, ca cine stie? Intr.o zi, cineva o sa va ia exemplul. Multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy