marți, august 16, 2022

GALA CAMPIONILOR 2017 – un eveniment sportiv de excepție datorat curajului și ambiției unui om de excepție

 

Sâmbătă, 14 octombrie 2017, Sala Polivalentă va fi gazda unui eveniment sportiv de excepție – GALA CAMPIONILOR 2017 care, prin prisma participanților, se anunță un adevărat show în ring.

Organizatorul acestuia eveniment pugilistic este Ruben Stoia, fost practicant al artei nobile, și antrenor la clubul Boxing Club Ruben Stoia.

La eveniment vor participa pugiliști din România, Spania, Polonia și Ucraina, între care se distinge campionul mondial Mihai Nistor ( legitimat la clubul Steaua București). De asemenea, vor fi în ring campionul european Jitaru Robert (Steaua București) şi campionul mondial de cadeţi Răzvan Andreana (Dinamo București).

Va fi prezent, ca invitat de onoare , Leonard Doroftei – campion mondial si multiplu medaliat la Campionatele Europen şi Mondiale.

Moderatorii evenimentului vor fi: Flick Domnul Rimă și Răzvan Popescu (Radio ZU), respectiv Bianca Morariu PR & Events.

Biletele sunt puse în vânzare la preţul de 30 de lei și pot fi achiziționate de la Cristal Caffe, Art Caffe, Spartan, Baza Desavoia și Old Ladie Pub. Biletele la zona VIP costă 100 de lei de persoană.

Vineri, 13 octombrie, la Cristal Caffe, prefaţând GALA, a avut loc o scurtă conferinţă de presă, susţinută de Ruben Stoia

– organizatorul și sufletul evenimentului, Dorel Căprar – deputat PSD, Mihai Nistor – campion mondial și Daniel Sorin Clonţa – arbitru -judecător A.I.B.A. și supervizor din partea Federaţie Române de Box.

„Acest eveniment a fost pentru mine un vis care a devenit realitate cu ajutorul celor apropiaţi, al sponsorilor care m-au susţinut atât financiar, cât şi moral şi organizatoric. Le mulţumesc tuturor celor prezenţi aici și, în special, lui Mihai Nistor, deputatului Dorel Căprar, domnului Dan Clonţa, Biancăi (Bianca Morariu PR & Events)”, a spus Ruben Stoia.

„Vreau ca totul să fie perfect și sunt fericit pentru evenimentul de mâine, iar la gală să ne bucurăm cu toţii de meciuri de excepţie. Aradul chiar are nevoie de astfel de evenimente sportive”, a mai precizat Ruben Stoia.

Deputatul Dorel Căprar a mulţumit pentru invitaţia de a participa la GALA CAMPIONILOR, precizând: „Cred că toţi oameni politici și autorităţile locale ar trebui să susţină sportul arădean, prin implicare activă, concretă. Ca fost sportiv de performanţă – am practicat judo, iubesc sportul, și, de fiecare dată, voi ajuta pe toţi ce I care vor să facă ceva pentru sport și sportivi. Succes celor care vor lupta mâine.

Mihai Nistor s-a arătat încântat că poate participa la un astfel de eveniment: „Sper ca mâine totul să fie bine!”

Daniel Clonţa l-a felicitat pe Ruben Stoia pentru curajul avut și pentru efortul depus în organizarea GALEI. Referindu-se la sportivi a precizat: „la acest eveniment participă unii dintre cei mai buni boxeri seniori, la categoria lor de greutate.”

Conferinţa de presă a fost precedată de cântarul oficial la care au participat pugiliștii înscriși la GALA CAMPIONILOR.

Bianca Morariu a precizat că accesul publicului la eveniment va fi permis cu începere de la ora 17.00. Meciurile de deschidere vor avea loc cu începere de la ora 18.00, între competitori fiind și tineri pugiliști de la Boxing Club Ruben Stoia.

Gala propriu-zisă va începe de la ora 19.00, meciul principal avându-l protagonist pe campionul mondial Mihai Nistor.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news