marți, ianuarie 31, 2023

GEANINA Pistru e atât de INCOMPATIBILĂ cu inteligența încât își crede TOȚI LIBERALII LA FEL DE PROȘTI… sau când A.N.I. îți dă interdicție să mai CANDIDEZI până-n 2022 – iar tu din asta ai înțeles că TREBUIE să fii DEPUTAT!

 

Pe Geanina Pistru o știam drept incapabilă să pronunțe „incompatibilitate” încă de pe timpul când a fost declarată incompatibilă (oficial – în noiembrie, 2015) – ne-am distrat împreună de mai multe ori pe tema asta… știți -, dar atât de analfabetă funcțional încât să nu priceapă sentințele eliberate de instanțele de judecată pe numele ei direct și personal… ieri-alaltăieri, nu acum 100 de ani!… nu o credeam… pe bune: chiar ne-a șocat revelația asta!
Adică să stai să te uiți ca (pardon!) vaca-n telefon (foto), să citești cu ochii tăi că băă: „ți s-a respins și ultima cale de atac în procesul cu ANI… gata: TREI ANI NU MAI AI VOIE SĂ CANDIDEZI LA  NICIO FUNCȚIE PUBLICĂ – adică până prin 2022 iei o pauză” (pentru că… știi tu mai bine de ce – dar în primul rând pentru că n-ai fost în stare nici să-ți iei un avocat ca lumea… măcar un translator din „păsăreasca juridică” în „jargon de birt de Hășmaș”) – iar tu să te anunți ca fiind candidată în fruntea listei pentru alegerea în demnitatea de DEPUTAT în Parlamentul României, cu șanse mari să și ajungi!

Deci, fato – ca să vorbim să înțelegi și tu ce spunem – ce frasu ai vrut să demonstrezi cu asta: că-ți bagi picioarele-l ele de legi pe care nici nu le-ai citit și nici nu ești curioasă, că mergi tu în Parlament să faci altele mai bune… c-ai terminat tu faculta la Vlaicu în timp ce puneai mâna pe partid?!
Cât ai băut?! Pe ce ești, de ajungi la concluziile astea? – că nici de la cel mai anarhist consumator de șoricioaică din Boul Roșu nu auzi asemenea idei!

Pe noi, sincer, ne doare la vreo 15 ani lumină în ceva indefinit de Geani, de cariera și de partidul ei… când am publicat comunicatul oficial (vezi articolul asociat) chiar credeam că și-a rezolvat la Înalta Curte diferendul cu ANI, dar fii atent ce tristă-i chestia asta pentru LIBERALII ARĂDENI… cum e cel care ne-a scris următoarea concluzie, însoțită de acte, linkuri, dovezi și toți Dumnezeii (noi ne-am fi abținut de la anumite calificative… dar îl înțelegem pe om):

„În 10.12.2018 i se respinge Recursul damezei. Apoi face ea contestație în anulare (a doua poză), care i se respinge din nou. Și vine să ne mintă pe noi că e locul 2 la Camera Deputaților. Ordinara! Își bate joc de membrii de partid cum vrea ea!”

 

Articol asociat:

PNL Arad și-a desemnat ALEȘII… așa că obișnuiți-vă să pronunțați „Doamna DEPUTAT GEANINA Pistru” și „Domnul SENATOR DORU Sinaci” ANTICIPAT!

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Când veți pirde va ve-ți devora între voi.Haideti la vot arădeni sa aruncam la gunoi ciuma portocalie.Opozitia concentrați-vă pe un contra candidat și veți câștiga.Amin

  2. Din soluția atașată putem înțelege că este vorba de două femei: Una, al cărei nume e Popa iar cealaltă cu numele Pistru. Acum, cu prenumele n-au decât să și-l aleagă fiecare. Una din ele sigur are dreptate, dar nu se prea știe care. Și cea despre care faceți vorbire dă și ea la plesneală. Poate îi iese. Indiferent de incompatibilitate, nu văd rostul „fierberii” gazetărești. Aveți cumva impresia că cei care populează din plin acum cele două autobuze dau p-afară de compatibilitate? Spre edificare:luați un nume la întâmplare și țineți-l de pantofi, cu capu-n jos. Veți observa că este consumator de hârtie igienică de unică folosință conform ai-chiuiului din dotare. Cum? Nu întrebați. Faceți-vă singuri analizele…Nu cele de sânge, desigur. Oricare din cele două femei își găsește loc în autobuz. Mai ales în cel de la Pitotrans.

Comentariile sunt închise.