POLITICE

Geanina Pistru ocupă funcția de DIRECTOR ADJUNCT al Companiei de Apă încă din 25 noiembrie 2020

 

 

Pentru că la sfârșitul lunii ianuarie știrea despre numirea Geaninei Pistru în funcția de director adjunct al Companiei de Apă Arad a fost publicată doar în baza citării acesteia „Da… sunt director adjunct… Borha este director general” – în ceea ce ne privește neavând niciun dubiu că acest fapt este cât se poate de real, au existat și sceptici care au solicitat oficial de la Compania de Apă o confirmare a acestei numiri.

În scopul unei cât mai exacte informări, publicăm răspunsul Companiei de Apă Arad din care aflăm că, de fapt, Geanina Pistru ocupă această funcție încă din 25 noiembrie 2020. În cuprinsul răspunsului oficial nu se face nicio mențiune cu privire la derularea vreunui concurs în acest sens, făcându-se trimitere doar la  Procedura Operațională internă a acestei entități în ceea ce privește angajările, procedură pe care, nu-i așa, o cunoaște publicul larg, fiind Procedura pe Linie de Partid și nu are rost să insistăm.

Și, dacă tot este oficială această numire, poate reușește Compania de Apă să-și actualizeze și pe pagina oficială – la secțiunea Echipa Managerială CAA – informațiile și s-o menționeze și pe Geanina Pistru care, dacă nu ar fi existat, toți ceilalți n-ar fi ocupat funcții și, măcar acest minim gest de recunoștință îl merită și ea.

Pentru posteritate, lăsăm și noi aici documentul oficial, nu de alta dar să nu se piardă această „bucățică” din colecția de răspunsuri oficiale care nu spun nimic nou:

 

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] „Armonie galbenă” la Compania de Apă Arad. Geanina Pistru: „Da… sunt director adjunct… Borha este director general”

Sasha Romanov, 9 februarie 2021 8:22

raspuns_CAA_2raspuns_CAA_1

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783