luni, februarie 6, 2023

George Țucudean ar putea fi OPERAT luni, la Viena

 

Diferite surse din lumea sportului dau ca sigură ziua de luni în care George va fi supus la o intervenție chirurgicală la inimă, procedură ce va avea loc la Viena.

Arădeanul a moștenit se pare de la tatăl său, sindromul Wolff-Parkinson-White – boală care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani. Mai pe înțeles ar fi vorba despre un țesut în plus la inimă, fapt ce duce la accelerarea ritmului cardiac și la creșterea pulsului, resimțite de George din fericire doar la antrenamente, dar senzația este una foarte neplăcută. Din fericire, recuperarea după o astfel de intervenție este una rapidă și se poate continua cu sportul de performanță la cel mai înalt nivel, după o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni.

***

Dat usor de FCSB care nu a avut răbdare cu atacantul arădean George Țucudean acesta și-a relansat cariera la Viitorul lui Hagi iar acum este golgheterul ligii I cu 17 reușite. Din octombrie a ocupat acest loc, iar distanța față de Mitriță, urmăritorul său a tot crescut acesta din urmă a părăsit între timp campionatul intern. La începutul acestui an oficialii din Gruia au afirmat că atacantul arădean e transferabil pentru 5 milioane de euro, iar o firma de specialitate îl estimase pe jucător la 3 milioane de euro în luna ianuarie. Oferte concrete pentru George Țucudean au venit până acum doar din China și din zona Golfului. Un număr de 13 goluri a marcat Țucudean în anul 2018, acest număr a fost cu noroc pentru el, cota sa a crescut uluitor. Până la începerea meciurilor din play-off/play – out, Țucudean a marcat 16 goluri. Așa cum am mai scris acesta va fi indisponibil acum pentru 4 săptămâni din cauza unei rupturi fibrilare, dar se pare că situația atacantului este mai delicată.

Foto: Fanatik.ro

Ultimele Știri

Related news