marți, martie 21, 2023

Geta (41 de ani), din Sebiș, n-a mai putut face față prezentului…

După o juătate din viață petrecută în Spania, Geta, o mamă în vârstă de 41 de ani, din Sebiș, a decis să-și pună capăt zilelor… nemaisuportând prezentul. Nu era la prima tentativă.
Alarma a fost dată miercuri, în jurul orei 15.30, chiar de fiul femeii. Mama și-a trimis fiul după cumpărături în oraș, timp în care ea s-a spânzurat.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat să intervină pentru deblocarea ușii de la baia unei locuințe. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia care se afla înăuntru. A fost găsită spânzurată de calorifer. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul.
Femeia nu se afla la prima tentativă de sinucidere.
În urmă cu 3 ani a mai încercat să-și ia viața (printr-o altă metodă), însă fiul ei a descoperit-o în timp util iar mama sa a fost salvată.
Povestea tragică a acestei familii.
În urmă cu șapte ani, soțul femeii s-a sinucis, trupul neînsuflețit fiind descoperit tot de fiul său. După acest moment, soția ar fi intrat în depresie și nu ar fi urmat un tratament constant.
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news