POLITICE

„Ghiorghe” nu se dezminte nici măcar de Ziua Națională: „…tipic postacilor PSD”

 

Gheorghe Falcă – această caricatură politică, imaginea desăvârșită a parvenirii, „patriotul” nepatrioților, dema-GOGUL, felcerul limbii române, Adam-ul din raiul tuturor hoților etc – nu a ratat nici în acest an să fie patriot și a postat tradiționalul mesaj de 1 Decembrie:

„ La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Aradul a fost și va rămâne Capitala Politică a Marii Uniri. De aici a început Unirea, dezideratul tuturor românilor, de aici visul de a avea o Românie unită a devenit realitate. La mulți ani, România!”

Dragostea de neam, respectul pentru români, bunul simț și cam toate sentimentele frățești universale l-au  părăsit când unul dintre urmăritorii săi nu i-a mulțumit pentru că există în viețile noastre, făcându-l „postac PSD-ist”. Pentru că atât poate. Pentru că pentru el români sunt doar cei care sunt de acord cu el, doar cei care-l laudă, doar cei care-i sunt datori pentru locurile de muncă, doar cei care de care s-a folosit să parvină. Restul, majoritatea, rămân niște „postaci PSD”. Pentru că, de când este „apostolul” acestor meleaguri, are același discurs care incită la ură și dezbinare.

Da, poate, și intervenția comentatorului este neavenită în context, dar politicianul este cel care trebuie să-și muște limba și să-și controleze degetele pe tastatură în relația cu ORICARE CETĂȚEAN.

Și, totuși, Monumentul Marii Uniri unde e amplasat până la urmă?…

Articol asociat:

Gheorghe Falcă n-a terminat încă de sărbătorit Centenarul „Marii Uniri”

Sasha Romanov, 1 decembrie 2020 9:36

coment