marți, decembrie 6, 2022

Ghiorocul este în acest an gazda celei de a treia ediţii a TRIATLONULui „PROACTIVI”

 

[ACTUALIZARE] ( 19 august 2020):

[COMUNICAT DE PRESĂ]

TRIATLONUL PROACTIVI GHIOROC AUGUST 2020 EDIȚIA A III – A

Peste 200 de sportivi din toată țara au luat startul sâmbătă, 15 august, la Ghioroc, la Triatlonul Proactivi, competiție în cadrul căreia, în premieră pentru Arad și vestul țării, s-a desfășurat și Campionatul Național de Triatlon proba standard.
Evenimentul, ajuns în acest an la cea de-a III-a ediție, a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Arad, Primăria Ghioroc și Federația Română de Triatlon, de cunoscutul sportiv arădean Sorin Mîneran și echipa Proactivi Pentru Viitor: Mircea Crișan, Mircea Pința și Constantin Mîneran.

„ Echipa Proactivi mulțumește pe această cale tuturor instituțiilor angrenate în acest eveniment, pentru deschiderea și implicarea de care au dat dovadă, tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat, partenerilor, voluntarilor pentru implicare și nu în ultimul rând tuturor sportivilor ce au luat startul la acest eveniment” – a declarat președintele asociației Sorin Mîneran.

Titlul de Campion Național de Triatlon proba standard a fost adjudecat, la masculin de Alex Ion, urmat de Alex Toma și Mihail Chindriș.

La feminin s-a impus Ștefania – Ecaterina Ion (coincidență de nume cu al campionului national), urmată de Maria Mirela Popescu și Daniela Lavinia Torok.

Proba de sprint a fost câștigată, la masculin de Erick Rogoz, urmat de Vlad-Adrian Remzing și Albert Stratulat.

La feminin s-a impus Delia Dudau, urmată de Alice Gabriela Perjoiu și Andreea Diana Iordache.
Proba olimpic – ștafetă a fost castigată de Stafeta Team Gogofit, urmați de Stafeta X-Terra Fenomen și Stafeta Beius.

Detaliile referitoare la clasament le găsiți pe pagina de facebook https://www.facebook.com/triatlonulproactivighioroc, tot acolo puteți găsi poze de la eveniment.

 

***

[COMUNICAT DE PRESĂ]

TRIATLONUL PROACTIVI

15 august 2020 este o zi împortanta în calendarul competiţiilor sportive arădene, localitatea Ghioroc  fiind în acest an gazda celei de a treia ediţii a Triatlonului Proactivi.

Asociația sportivă Proactivi pentru Viitor în calitate de organizatori şi având ca parteneri Federatia Romana de Triatlon, Consiliul Județean prin Centrul Cultural Județean Arad, şi Primaria Ghioroc, pregătesc în premieră, în judeţul Arad  desfășurarea  Campionatului Național de Triatlon.

Ştiut fiind faptul că la evenimentul de anul trecut au participat campionul european la triatlon Zoran Nikolics, și totodată campion al Ungariei, multipla campioană mondială la duatlon Dorka Soós, dar și campionul național al României la triatlon Alex Ion, campioana României la half-iroman Dana Torok şi în acest an vom avea la start întregul lot național al României, prin urmare se anunță o competiție foarte interesantă.

Aşteptăm de asemenea sportivi de la toate cluburile de Triatlon din ţară şi sperăm că vor reuşi să ajungă şi sportivi din Ungaria şi Serbia.

„Nu e vorba însă despre o competiție doar pentru profesioniști,  este o  competiție la care aşteptăm şi amatori, deci sperăm să veniţi în număr cât mai mare alături de noi. Şi pentru că provocările sunt foarte mari, şi poate nu vă doriţi să întraţi în problele pentru olimpici, respectiv 1,5 km înot, 40 km bicicletă și 10 km alergare, puteți concura la sprint, puţin mai uşor şi aici aveţi de „infruntat” 750 m înot, 20 km bicicletă și 5 km alergare, sau la ștafetă unde proba olimpică se împarte la 3 participanți, fiecare cu câte o probă: înot-ciclism-alergare,”- a declarat președintele asociației Sorin Mîneran.

Detaliile referitoare la eveniment le găsiți pe site-ul asociației http://proactivi.eu/evenimente-ro/ și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/triatlonulproactivighioroc.

Dorim să preciză că în acest an concursul va desfăşura în condiţii speciale, fiind respectate toate normele de distanţare socială, împuse de normele şi legislaţia în vigoare, având în acest moment discuţii cu reprezentanţii DSP Arad în vederea instituirii măsurilor ce se impun.

 

Ultimele Știri

Related news