Front 7 N-CAZURI

Gigi Andor și rețeaua sa de „tâlhari de ALBA-NEAGRA” din Slovenia „aspiră”, încă, banii din portofelele celor care călătoresc cu autocarele ATLASSIB și-i „investesc” în EXECUȚII MAFIOTE. Tentativa de omor asupra lui Cristian Costea este anchetată de procurorul Dan Ilarie

 

Rețeaua de tâlhari de alba-neagra nu și-a consumat, încă, resursele în toate locurile din Europa unde își derula operațiunile cu caracter eminamente infracțional vreme de mai bine de 20 de ani. Dacă în Germania, Franța, Italia, Spania sau Anglia, fenomenul a fost aproape total eradicat, legislațiile țărilor vestice incluzând-o, din punct de vedere juridic, acolo unde îi e locul – la TÂLHĂRIE -, în țări precum Slovacia, Croația, Cehia sau Ungaria au mai rămas RUTE EXPLOATABILE, cele mai importante și bănoase dintre ele, de unde „se trage” și acum, fiind „pe Slovenia”.
Acest tip de „afaceri” – pentru cine nu știe – sunt, de regulă „proprietatea” unor interlopi celebri „la nivel național”, ei „închiriindu-le” la câte-un „interlop de rangul 2” cărora le percep o taxă pentru „ocuparea benzinăriilor”. Taxa este în funcție de profit și nu prea există „scoruri” sub 10.000 de Euro / rută, lunar. „Trăgătorii”, însă, câștigă mult mai mult: doar într-o zi „bună” din lunile iulie-august sau decembrie (când muncitorii din diaspora se întorc acasă) se poate face suma asta, iar din informațiile (sigure!) pe care le-am obținut, doar săptămâna trecută, unul dintre tâlhari a reușit să adune 9000 de euro. În „vremurile bune”, când „ținea vrăjeala” în vest, s-au produs și 55.000 de Euro pe zi.

Pe rețelele de socializare și pe YouTube e plin de înregistrări efectuate de pasagerii căzuți victimă acestor tâlhari

– una dintre ele, datând de anul trecut (dar nu s-a schimbat aproape nimic de atunci), o puteți urmări în atașamentul video. S-au creat grupuri de conversații și dezvăluiri ale acestor fapte, câteva rute au fost spulberate ca urmare a acestor acțiuni și se află sub permanenta supraveghere a polițiștilor („bat acum polițiștii sloveni de rămâi cu sechele pe viață!” – ne-a relatat cineva), dar câteva dintre ele au rămas. Cea mai activă, violentă și – atenție! – care-și desfășoară activitatea cu „largul sprijin” al companiei ATLASSIB este cea condusă de interlopul arădean Gigi Andor, care are legătură directă cu patronul firmei de transport, Ilie Carabulea, prin „locotenentul” acestuia, un anume „Țânțarul” (suntem dispuși  să oferim anchetatorilor interesați detalii despre acest aspect).

Ce face Gigi  Andor cu banii obținuți din tâlhăriile de pe „rețeaua Slovenia”? Îi investește în alte infracțiuni

În primul rând, și-a cumpărat un apartament (în cartierul Alfa), pe care l-a utilat „Neckermann” și și-a tras un bolid, nou-nouț. Pe Gigi Andor îl puteai vedea până acum vreo două săptămâni la Sala Polivalentă practicând exerciții fizice „de păcălit dușmanul” și plimbându-și bolidul prin oraș. „Îl puteai vedea” zic, pentru că acum e „pe fugă”, așteptând să „treacă vâlva” stârnită de execuția pe care a comandat-o împotriva celui pe care-l consideră „dușman de moarte”, Cristi Costea, in data de 8 august, când a tocmit patru interlopi (trei din Arad și unul din Constanța) ca să treacă cu mașina peste acesta din urmă – în cazul în care ar fi reușit să-l ucidă, „premiul” fiind mai mare de 10.000 de euro, cât s-a oferit pentru ruperea picioarelor „concurentului”.

Zorilă Bogdan, pe contul său de Facebook autoprezentat ca „Profesor de educație fizică și sport”, în fapt (arhi)cunoscut în lumea sa ca Bobo „Pepea croampelor” sau „Gândacul de Colorado”, „mâna dreaptă a lui Gigi Andor”, se află în capul listei de suspecți, ca autor principal. Se află în faza de judecare a cauzei de tâlhărie comisă pe teritoriul Ungariei la sfârșitul lunii iulie (vezi articolul asociat), unde a fost arestat și eliberat în baza unui onorariu foarte gras (10.000 de euro) plătit unui avocat celebru din Ungaria „Semireușita acțiunii” împotriva lui Costea a sărbătorit-o cu… poze, șampanie și tot tacâmul – ulterior ștergându-și de pe profil „evenimentul” care-l incrimina… puțin mai mult decât „indirect”.

De dosarul constituit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad se ocupă procurorul Dan Ilarie,

care a audiat deja, din informațiile noastre, suspecți și martori, având de gând să „meargă mai departe” (sperăm ca aceste dezvăluiri să nu-i încurce ancheta).

Articole asociate:

– https://criticarad.ro/atac-interlop-pe-calea-6-vanatori/ 
 – https://criticarad.ro/si-a-tras-poze-cu-nutu-camataru-insusi-dar-nu-i-a-folosit-la-nimic-aradeanul-bogdan-bobita-zorila-a-fost-retinut-in-ungaria-si-arestat-la-timisoara-pentru-alba-neagra-citeste-ta/

Lucian Valeriu, 27 august 2018 11:50

ilarie-1-640x360andor-gigialba-negrazorila