SPORTURI

Golul lui Modan a adus Supercupa la Chișineu Criș

 

Crișul Chișineu Criș – Victoria Zăbrani: 1 – 0

Stagiunea 2018-2019 a fotbalului județean a pornit oficial cu meciul dintre câștigătoarea Cupei, Victoria Zăbrani și cea a Ligii 4-a, Crișul Chișineu Criș. În meciul de Supercupă de la Șiria, teamul lui Adi Abrudean căuta răzbunarea pentru eșecul din finala Cupei, disputată în urmă cu două luni pe aceeași arenă „Otto Greffner”. După ce a fost omul meciului în barajul de promovare în liga a III-a de fotbal contra celor de la Petrolul Bustuchin, Nicu Modan a semnat singura reușită a meciului din supercupă. O contră rapidă, mingea a ajuns pe dreapta la Alin Mihai, acesta a centrat perfect și Nicu Modan a pus latul din 6 metri. Să mai spunem că Modan este din județul Bihor dar se simte foarte bine în campionatul arădean. Cu acest prilej se pare că echipa de pe Criș a scăpat de complexul Victoria Zăbrani singura echipă care i-a învins în sezonul trecut și în campionat și în cupă.

„Suntem într-o perioadă de pregătire, iar acest joc oficial a venit cam repede pentru noi, mai ales că avem unii jucători noi în cadrul echipei. Mai sunt trei săptămâni până începe campionatul, mai avem de corectat şi de acumulat”, a declarat Cristi Irimia antrenorul învinșilor.

Îi felicit pe jucătorii noştri pentru acest trofeu. Au avut numai cinci zile de antrenament, plus că am au și mulţi fotbaliști noi. Toți au încercat să joace, au depus un efort mare pe o căldură infernală. Rezultatul e încununarea muncii pe care ei au făcut-o astăzi pe teren”, a declarat Adrian Abrudan antrenorul Crișului

Crișul: Mucha – Ciornei (46 Maghici), A. Pavel, Ianc, Siminic – Piț, Lezeu, Gâlcă, Pirtea (46 Clej) – Al. Mihai, Modan.

Zăbrani: Șoltesz – Topai, Bier (76 Hodan), Edu, Tomuț – Francescu, Simion (46 Măgulean) – Gherghel, Fl. Pavel,  Zele – Băd.

Au arbitrat: Sorin Saladea – Alina Mihoc și Sebastian Pantea.

Observatori AJF: Daniel Scridon,  Leontin Buda.

Cosmin Gherman, 23 iulie 2018 5:37